Gratis Aanmelden

Discrete shemale (26) vrijpartij

VianneShe (26)

Ik ben een zeer geile shemale en ik heet Vianne en heb mooie borsten en een lekkere pik. Ik heb geen kids en woon alleen in mijn mooie huisje. Ik heb maar 1 hobby en dat is seks, seks en nog eens heel veel seks.

Maak contact met haar
  1. Naam: VianneShe
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 22/5/1996
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Discrete shemale VianneShe van 26 vrijpartij
DikkePikVoorJou (29)
★★★★☆
Wat kan ik allemaal vertellen? Ik ben gewoon wie ik ben. Een levendige dame met een goed en lekker leven. Ik geniet van de dingen die op mijn pad komen en doe graag waar ik zelf zin in heb. Ik woon alleen en ik heb zin in spannende geile dingen, daarvoor ben ik hier om een lekkere geile hete man te vinden.
Strakke tranny sex
ShannonShe (31)
★★★★☆
Ik zit in een open relatie en mijn vriend weet dat ik me hier heb aangemeld. Als jij het geil vind zou hij ook wel mee willen doen. Maar ik ben hier in eerste instantie op zoek naar een geile vent voor mezelf.
Geheime tranny sex
Hard-en-geil (26)
★★★★☆
ik ben nog single maar wil graag een relatie, maar dan wel een relatie waar alles mogelijk is, ben jij daar ook voor, dan wil ik met jou in contact komen, ga je me mailen met een lekkere foto?
Discrete shemale ontdekken
CindyHottie (23)
★★★★☆
Bruine haren, blauwe ogen, lekkere billen, een heerlijke pik en een goed lichaam en heel veel fantasie waar niemand wat mee doet. Ik vind het niet kunnen! Zo dan weet je dat alvast. Ik vind dat het tijd wordt dat ik eens goed en ondeugend wordt toegesproken over de dingen die ik fantaseer, maar ja door wie?
Geheime shemale date
ZeerGrootGeschapen647 (34)
★★★★☆
Ik zal niet van je verlangen dat je voor me bukt gezien de afmeting van mijn pik. Mocht je dat toch wel heel graag willen, zou je me daar best happy mee maken en beloof ik je dat ik het heel voorzichtig zal doen. Verder mag je mij natuurlijk ook gewoon lekker aftrekken, pijpen en in mijn kontje nemen. Interesse gekregen? Mail me snel.
Sexy tranny dating
GeileSira (32)
★★★★☆
Heb je een hoog libido, wil je graag geneukt worden of doe je het liever bij mij? Ik vind het allebei goed. Ik heb aardig wat sextoys dus we kunnen een heerlijke nacht tegemoet gaan samen!
Mooie tranny verwennen
Miek
★★★★★★★★★☆
Heb jij niet zin om eens een keertje bij mij te komen logeren? Dan zal ik heel lief voor je zijn... net als een echte meisjes ;) Ik bijt niet te hard :P Kom je, schatje?
One-night-stand met Miek
Katrijn
★★★★★★★★★☆
Tedere ladyboy zoekt man voor vaste relatie. Ik hou van soft sex en ben dol op orale sex. Wie komt mijn bedje opvullen? Ik voel me zo alleen op dit moment...
Relatie met Katrijn
Ietje
★★★★★★★★★★
Ik ben heel vaak geil en heb niet altijd een partner voor de sex in mijn buurt, dus ik ben continu op zoek naar liefhebbers die me willen ontmoeten voor een geil vluggertje
Vluggertje met Ietje
Sibrich
★★★★★★★★★★
Ik heb het de laatste tijd een beetje koud in bed... Ik zoek iemand die me eens een nachtje lekker warm komt houden. Wil jij me lekker vasthouden en heerlijk strelen?
One-night-stand met Sibrich
© 2024 ShemaleDate.net