Gratis Aanmelden

Discrete tranny (31) date

XannieXandra (31)

Vaak op mijn bek gevallen door verkeerde mannen, maar ik krabbel altijd weer overeind en kom er sterker uit als daarvoor!

Maak contact met haar
  1. Naam: XannieXandra
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 05/08/1990
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete tranny XannieXandra van 31 date
Eidra (40)
★★★★☆
Hallo lezer van mijn profieltje. Ik hoop dat het je bevalt wat je ziet en dat jij nu twijfelt om me een berichtje te sturen. Niet twijfelen hoor, gewoon doen. Ik ben lief, teder, bezorgd, zacht aardig van karakter en zo ben ik dus ook in bed. Met mij kan je alle kanten op, zelfs de goede kant hihi
Mooie trans dating
BenGeilWilSex (28)
★★★★☆
Lekker puffen dat kan ik wel. Hijgen, kreunen en mezelf helemaal overgeven dan pas kan ik echt genieten. Ik weet waar ik van klaar kom en dat is niet van plat neuken. Een goed voorspel met veel pijpen en rimmen daar kom ik van klaar.
Hete shemale pijpen
Armandaatje (30)
★★★★☆
Ik mag er stoer uitzien, maar dat is schone schijn. Mijn karakter kun je eerder zacht noemen met een warmhartige klank. De laatste tijd vind ik het niet meer leuk om met mijn speeltjes bezig te zijn, dus ik wil nu weleens echt vlees voelen. Voelen is lekker, maar proeven vind ik nog lekkerder, zeker als jouw zaadjes mijn mond in weten te zwemmen door een explosie van genot.
Strakke tranny date
Charlottesdream (36)
★★★★☆
Vertel ik later
Lekkere trans dating
JessyF (29)
★★★★☆
Mijn vriendje is echt een schatje maar hem neuken, dat mag ik helaas niet. Een tijdje was dat voor mij wel okee, maar inmiddels wil ik ook wel weer eens lekker in doggystyle een geil kontje neuken. Dus mijn oplossing ben jij, ben jij discreet, neukbaar en op zoek naar een geile meid die wel van een lekker potje neuken houdt? Dan heb je haar nu gevonden.
Lekkere tranny verwennen
FlirtyFiona (26)
★★★★☆
Even wat over mezelf vertellen vind ik toch wel moeilijk. . Ik ben single, heb een auto die me overal brengen kan. Ik vind het leuk om te feesten maar ook een avondje thuis kan ik wel hebben.. Je kan me wakker maken voor een verse kop cappuccino. En sex is mijn lievelings bezigheid!!!!
Sexy shemale aftrekken
Jill
★★★★★★★★★★
Ik zit klaar voor je... Ik wacht op je... Want ik ben zoooo geil! Ik hoop dat je ook opgewonden wordt van mijn sexy lijfje en dat je de inhoud van mijn ondergoed ook lekker vindt...
One-night-stand met Jill
Hendrika
★★★★★★★★★☆
Ik ben zwaar geil en heb echt dringend een man nodig die mijn sexy lijfje eens goed komt verwennen. Laat me niet te lang wachten, want ik hou het niet meer vol zo...
Sexdate met Hendrika
Lenneke
★★★★★★★★★☆
Ik heb zin om jouw kont helemaal uit te wonen en je vol te spuiten met mijn warme zaad. Ik kom heel goed klaar en spuit ook heel veel sperma. Ik wacht op je, schatje...
Vluggertje met Lenneke
Hiltje
★★★★★★★★★★
Ik ben een sexy trans die op zoek is naar liefde... Liefde en sex natuurlijk.. Met een lieve man die mij kan laten lachen en mij ook lekker hard kan laten klaarkomen.
Relatie met Hiltje
© 2024 ShemaleDate.net