Gratis Aanmelden

Discrete tranny (34) dating

Julia85248 (34)

Misschien komt er ooit een dag dat ik me wil settelen met 1 vaste partner, maar voorlopig zie ik dat nog niet gebeuren. Ik heb een fijn leventje en buiten de sex om mis ik niets. En sex is wat ik hier zou moeten kunnen vinden toch?

Maak contact met haar
  1. Naam: Julia85248
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 03/11/1987
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete tranny Julia85248 van 34 dating
Nieuwschierig (29)
★★★★☆
Had een geweldig lekker verhaal bedacht in mijn hoofd en nu weet ik van verbazing niet wat te zeggen. Ik zie zoveel lekkers over mijn scherm voorbij dansen dat ik er zo boven op zou willen duiken. Zo ben ik niet want ik hou nog wel van een voorspel, waar best wel even de tijd voor mag worden genomen. Maar het lijkt wel als of alle mannen alleen maar zo snel mogelijk klaar willen zijn.
Strakke tranny ontdekken
Patricia74 (47)
★★★★☆
Vrijgezel en dat wil ik ook zo houden, maar dat betekent niet dat ik geen behoeftes heb! Ik speel veel met mezelf maar heb zin in een man die mij flink te pakken kan nemen en het vooral spannend durft te maken.
Geile vrouw met pik sex
RooieDonder (38)
★★★★☆
Rood is mijn lievelingskleur, die kleur straalt mij innerlijke vurige passie uit! Al is het toch al weer eventjes geleden dat ik voor het laatst in vuur en vlam ben gezet.. De laatste keer was nogal een tegenvaller namelijk, de beste man had niet verwacht nog wat extras in mijn slip te vinden en zetten het op een lopen.. Hopelijk heb ik deze reis meer geluk!
Hardcore trans date
buddha (38)
★★★★☆
Mijn kont is er klaar voor, ik heb mijn broek naar beneden en daar past een lekkere pik in. Ik heb er al een fijne buttplug in gehad bij gebrek aan beter dus jij mag hem er lekker in rammen en me gillend laten komen! Dat kan ik wel aan je overlaten?
Geheime trans date
Hesther (40)
★★★★☆
Ben ik het buurmeisje waar jij dan eigenlijk al een hele poos op zit te hopen? Je kan nu dan gluren als ik onder de douche sta of als ik met mijzelf aan het spelen ben. Denk wel dat jij je paal dan niet tegen kan houden!
Hardcore trans neuken
HottyMiss (37)
★★★★☆
Altijd in voor iets geils en lekkers. Spannende plekjes bezoeken of teder en romantisch in bed, voor mij is alles mogelijk, behalve pijn, dat hoort niet in bed thuis. Ik zoek een man die net als mij vaak sex wilt en natuurlijk iemand die vaker dan eens zou willen want het is hier te duur om een one night te scoren.
Sexy trans sex
Jasmine
★★★★★★★★★★
Mijn harde paal heeft dringend een geile massage nodig die jij mij met je hand, je mond of je anus zult geven. neuk mij ook diep in mijn keel of in mijn kontje...
One-night-stand met Jasmine
Egbertje
★★★★★★★★★☆
ZOu het leuk vinden als ik je liet zien wat ik in mijn slipje heb? Ik denk dat het iets is wat je heel lekker zult vinden. Ik laat het je erg graag zien...
One-night-stand met Egbertje
Delaja
★★★★★★★★★★
Mijn dikke pik mag best wel weer eens goed gemolken worden... Wie heeft er zin in een vluggertje met mij? Binnen of buiten... zeg het maar ;) Ik pijp en slik ook.
Vluggertje met Delaja
Kyra
★★★★★★★★★☆
Zeer potente ladyboy zoekt heren die 's avonds tijd hebben voor sex ontmoetingen met mij. Dat kan in een hotel, bij mij thuis of bij jou thuis. Ik heb een auto.
Sexfriends met Kyra
© 2024 ShemaleDate.net