Gratis Aanmelden

Discrete tranny (35) ontdekken

Djezzy (35)

Hallo lekkerding mijn naam is Djezzy een geile shemale. Ik ontvang bij mij thuis waar ik de nodige speeltjes en andere verzamelspulletjesheb om ons samen een onvergetelijke avond te bezorgen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Djezzy
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 14/04/1987
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete tranny Djezzy van 35 ontdekken
GeileCharlotteke (27)
★★★★☆
Mijn naam is Charlotte en ik moet bekennen dat ik verslaafd ben aan seks. Ik zoek dus mannen die aan mijn vraag kunnen voldoen. Ik wil minstens één keer per dag uitgebreid genomen worden, en dan maakt het me niet uit als dat iedere dag een ander is.
Geile shemale pijpen
ZitaWilSex (26)
★★★★☆
Ik ben een keurige dame maar soms, nou ja wel wat vaker dan soms komt de tijger in mij los en kom ik hier om te spelen. Ik doe dat spelen maar wat graag en wil dat nu graag op een stoute manier met jou doen!
Mooie shemale sex
SexEnVrijheid (25)
★★★★☆
Vrijheid, blijheid is ideaal toch? Maar waar krijg je dat nog zonder meteen een gebrek aan sex? Ja of je moet betalen voor sex. In mijn geval een beetje lastig, of toch niet.... Mhhh, hoe dan ook, het zou absoluut niet nodig hoeven zijn.
Mooie shemale ontdekken
DrippItOn (30)
★★★★☆
Het leven is een feestje, maar je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Dus ben ik uit mijn comfortzone gestapt, mijn stoute schoenen aan getrokken en hier ben ik dan! Lijkt het je wat? Man, vrouw, stel, alles is welkom! Misschien een beetje soft sm erbij of een geil rollenspel?
Hete tranny dating
ShaniaShe (36)
★★★★☆
Zoek een man om lekker mee te mogen experimenteren. Geen relatie en verplichtingen vandaar mijn internet oproepje.
Lekkere trans date
Juliashe (28)
★★★★☆
Heb jij ooit wel eens zo n jonge shemale gehad? Ik heb zo veel zin in een lekkere grote lul. Een echte grote die ik nog nooit heb gehad. Kan jij mij ook een handje verder helpen met aftrekken en het lekkere pijpen? Hou jij ook van orale bevredigingen? Dan wil ik jouw ook graag lekker klaar pijpen, en als ik jouw in je kontje mag nemen, dan doe ik dat ook heel graag hihi. Ik ben erg geil, en ik sta op springen. Wacht niet te lang!
Spannende shemale neuken
Lauke
★★★★★★★★★★
Zin in een vluggertje met een sexy shemale die nog lekker jong en strak is? Neem dan even contact met me op zodat we elkaar beter kunnen leren kennen..
Vluggertje met Lauke
Annelies
★★★★★★★★★★
Ik zoek een date voor binnenkort: samen op stap en dan samen de nacht doorbrengen bij mij thuis. Lekker veel seks tot in de ochtend. Stuur me maar een berichtje
One-night-stand met Annelies
Kaylee
★★★★★★★★★☆
Ik ben een onderdanig sletje en ik wil je dienen. Ik zal alles voor je doen. Oh ja, ik heb geen kutje, maar wel een kontgaatje waarin je me keihard mag neuken!
One-night-stand met Kaylee
Vivian
★★★★★★★★★★
Ik ben een lieve shemale uit Utrecht en ik zoek een man of een vrouw als vaste sex partner. Graag even een foto van je sturen en daarna kunnen we misschien iets afspreken.
Sexfriends met Vivian
© 2024 ShemaleDate.net