Gratis Aanmelden

Discrete trans (41) pijpen

LiefjeDuifje (41)

Ik ben niet zo moeilijk op het gebied van seks. Maar heb gemerkt dat andere er wel heel erg moeite mee hebben dat ik wat tussen mijn benen heb hangen en om nu niet teleurgesteld te worden geef ik dat van te voren maar aan.

Maak contact met haar
  1. Naam: LiefjeDuifje
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 13/05/1980
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete trans LiefjeDuifje van 41 pijpen
HeteDees (25)
★★★★☆
Zin in sex heb ik altijd! En ik heb een paar exen die niet zo waren en daardoor zijn we ook uit elkaar gegaan. Ik hou echt veel van sex maar daarom heb ik besloten niet meer te gaan voor een relatie. Ik wil een man voor sex en niet meer dan dat.
Lekkere shemale aftrekken
Jolie196 (26)
★★★★☆
Je hoeft me verder niets te vertellen. Kom gewoon bij me langs en neem me heerlijk te grazen.
Spannende shemale verwennen
GroterDanDeMijne (27)
★★★★☆
Ik hou ervan om ze naast elkaar te leggen. Ze te schudden, af te rukken, te zuigen. Kijken of ik ze groter dan de mijne kan krijgen. Maar ik vind een kleine ook heel erg lekker! Bijvoorbeeld een dunne lange, of een dikke korte, mhhh allemaal lekker. Mag ik die van jou in gips gieten en voor altijd bewaren?
Strakke shemale verwennen
Hete-Tanja (41)
★★★★☆
Hoi, met Tanja, ik zoek mannen, vrouwen, stellen die ook van langdurige vrij partijen houden. Ik hou niet van vluggertjes of alles korter dan een uurtje. Conditie heb ik genoeg net als zaad.. Hoe zit dat met jou?
Discrete trans pijpen
Josefiene (33)
★★★★☆
Al op jonge leeftijd kon je me alleen nog achter een computer vinden. Ik was niet weg te slaan van mijn computer en het is ook niet zo gek dat ik daarna software begon te ontwikkelen en alle ins en outs wist. Daardoor nu op jonge leeftijd al een goed bestaan en geniet ik vooral een hoop.
Mooie tranny pijpen
Suzette99 (34)
★★★★☆
Even wat gezelligheid op een andere manier vinden dat lijkt me wel wat. Dat gezegd hebbende ben ik hier terecht gekomen. Als ik ergens wat gezelligheid en wat leuks kan vinden dan is dat volgens mij hier wel. Beetje leuk kletsen vind ik leuk, maar nog leuker vind ik het om te genieten van sex. Ik heb veel lekkers voor je.
Spannende tranny date
Sanne-Fleur
★★★★★★★★★★
Ik heb zin om weer eens heftig verliefd te worden op een lieve, hete man die weet hoe die jonge, tedere shemales moet behandelen en verwennen, want ik ben onverzadigbaar...
Relatie met Sanne-Fleur
Stientje
★★★★★★★★★★
Hai.. ik ben een lief zeemeerminnetje en ik heb een spannende verrassing onder mijn rokje. Heb je zin om te ontdekken wat ik daar verberg? Ik laat het je heel graag zien!
Sexdate met Stientje
Hayley
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande jonge shemale en hoop hier iemand te vinden om een serieuze relatie mee aan te gaan. Ik heb kleine borsten, maar wel een lange penis...
Relatie met Hayley
Josephine
★★★★★★★★★★
Ik ben een heel mooi lief blond meisje en ik wil weer eens goed verliefd worden op een leuke man die mij als een echte vrouw wil behandelen. Maar ik heb wel een penis..
Relatie met Josephine
© 2024 ShemaleDate.net