Gratis Aanmelden

Discrete trans (41) pijpen

Hete-Tanja (41)

Hoi, met Tanja, ik zoek mannen, vrouwen, stellen die ook van langdurige vrij partijen houden. Ik hou niet van vluggertjes of alles korter dan een uurtje. Conditie heb ik genoeg net als zaad.. Hoe zit dat met jou?

Maak contact met haar
  1. Naam: Hete-Tanja
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Landgraaf
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 25/1/1980
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete trans Hete-Tanja van 41 pijpen
Suzette99 (34)
★★★★☆
Even wat gezelligheid op een andere manier vinden dat lijkt me wel wat. Dat gezegd hebbende ben ik hier terecht gekomen. Als ik ergens wat gezelligheid en wat leuks kan vinden dan is dat volgens mij hier wel. Beetje leuk kletsen vind ik leuk, maar nog leuker vind ik het om te genieten van sex. Ik heb veel lekkers voor je.
Spannende tranny date
Vrijenmetelkaar (28)
★★★★☆
Ik ben altijd druk met het zorgen voor andere mensen en nooit denk ik eens aan mezelf, dat is nu afgelopen. Ik wil een leuke man wel een plezier doen maar dan op een hele andere manier. Ik zit dan meer te denken aan spannende dingen doen samen. Ik ben wel een gever en ik pijp graag. Dat vind jij vast niet erg?
Geile shemale aftrekken
Charleentje (22)
★★★★☆
Hoi mannen, ik ben Charleen. Ik zoek geen date waarbij we binnen 5 minuten in de slaapkamer belanden. Ik zoek gewoon een leuke normale date. En als dat gezellig is sta ik open voor een tweede date waarbij sex wat mij betreft op het menu mag staan.
Mooie ladyboy neuken
HorneyReason (42)
★★★★☆
Ik heb geen eisen, jij weet wat je krijgt als je mij kiest en daar gaat het om?
Geheime trans date
BesteEsther (25)
★★★★☆
Er zijn wat dingen die ik nog niet heb gedaan, eentje daarvan is 69. Het is vreemd want pijpen doe ik graag en ontvang ik graag, maar tegelijkertijd heb ik nog niet mogen meemaken.Nu lijkt het mij erg leuk om dit toch eens te doen, er is vast wel iemand die dit oom wil en uiteraard komt daar dan ook echt lekker neuken van.
Hete shemale vrijpartij
LadyLady (41)
★★★★☆
Lieve dame, altijd netjes of sexy gekleed, houdt van een uitdaging en zoekt deze hier ook.
Geile trans ontdekken
Artje
★★★★★★★★★★
Sexy shemale meisje zoekt lieve man voor relatie! Ik masterbeer graag en vind het ook fijn om iemand oraal te bevredigen. Ik hou heel erg van warm sperma in mijn keeltje..
Relatie met Artje
Celine
★★★★★★★★★★
Hoi schatje, ik zou heel graag een leuke man willen leren kennen om met hem iets moois op te bouwen. Als jij van ladyboys houdt en ook veel fun wilt hebben, ben ik er voor jou!
Relatie met Celine
Megan
★★★★★★★★★☆
Hiii, ik zoek een heel lieve jongeman die open staat voor een relatie... Ik ben elf heel vrouwelijk, hoewel ik in mijn slipje iets lekkers voor jou heb...
Relatie met Megan
Ellemeike
★★★★★★★★★★
Denk jij mijn pik aan te kunnen en wil jij geblowd worden door mij? Laten we dan eens afspreken voor een vluggertje, waar je maar wilt. Ik woon in een plaatsje in Gelderland
Vluggertje met Ellemeike
© 2024 ShemaleDate.net