Gratis Aanmelden

Discrete trans (41) neuken

NancysLust (41)

Als shemale is het leven niet altijd even gemakkelijk. Mannen versieren bijvoorbeeld. Veel hetero mannen lijkt het wel geil eens met een shemale naar bed te gaan, maar veel van hen vluchten mijn bedje ook weer uit als ze merken dat ik hen wil neuken.. Jammer maar zo zij het. Hier kan ik eerlijk en open vertellen op voorhand wat ik van je wil en met je wil, dus nu jij weet dat ik ook jouw kontje zou willen neuken, zou je nog steeds interesse hebben?

Maak contact met haar
  1. Naam: NancysLust
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 19/01/1981
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete trans NancysLust van 41 neuken
MaagdManon (20)
★★★★☆
Wie niet waagt blijft maagd. Zo is het wel. Ik moet wel echt een drempeltje over en vind het heel spannend maar ik ben er klaar voor om de gok te wagen.
Spannende ladyboy aftrekken
Jolie196 (26)
★★★★☆
Je hoeft me verder niets te vertellen. Kom gewoon bij me langs en neem me heerlijk te grazen.
Spannende shemale verwennen
Angenita (33)
★★★★☆
Ik ben een geile slet die ontzettend graag hard geneukt wil worden. En dat dan het liefste in verschillende outfits en rollen. Dus als je ook van rollenspel en hard neuken houdt dan moet je snel hier komen.
Sexy tranny neuken
AAnitAA (53)
★★★★☆
Ik ben een dame op leeftijd, inmiddels heb ik veel liefde en geluk gekend maar ook heel veel pijn en verdriet. Ik wil me nu niet echt meer binden, maar helemaal alleen zijn kan ik ook niet. Zonder seks, haha nee nooit. Dus ben jij gezellig, lief en geil? Dan zou ik jou wel willen als neukvriendje.
Mooie transsexueel vrijpartij
MissEstavana (41)
★★★★☆
Voor de grootte moet jij niet bij mij wezen, want die heb ik niet. Maar dat neemt niet weg dat hij niet goed zijn werk doen, integendeel zelfs. Het is net een Jack Russel, klein maar oer sterk! Genot gegarandeerd. Lijk het jou wat om een krachtige, kleiner formaat pik een in jouw anus te mogen voelen?! Vluggertjes uitgesloten, hoe langer genieten des te beter! Wie weet voor vaker mocht het beide bevallen..
Geheime trans vrijpartij
SammieShemale (32)
★★★★☆
Op het eerste gezicht zie je niks aan mij, maar ik ben een shemale. Ik heb blond haar bruine ogen lekkere lippen en lust er wel pap van. Ik ben verslaafd aan seks en wil dit delen met een stoute man.
Geheime tranny aftrekken
Anneke
★★★★★★★★★★
Zin om me een keer af te komen trekken? Ik wil jou ook graag een keer lekker afrukken. En samen onze penissen tegen elkaar aan wrijven.. hmmm En over elkaar sperma spuiten
Sexdate met Anneke
Teunisje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een lieve man die mij wil komen pijpen. Ik hou zo erg van dat gevoel en ik zou het ook erg op prijs stellen als ik al mijn zaad in je mond mag spuiten..
Vluggertje met Teunisje
Pina
★★★★★★★★★☆
Ik ben in Nederland voor 8 jaar. Ik zoek lieve man voor mooie relatie. Ik kom uit Thailand gekomen met man, maar hij is overleden, dus ik zoek nieuwe man nu.
Relatie met Pina
Stacy
★★★★★★★★★☆
Even samen lekker pijpen? Elkaar aftrekken of gewoon diep in de kont? Ik vind vluggertjes altijd heel spannend en hoop dat weer mee te kunnen maken op zeer korte termijn...
Vluggertje met Stacy
© 2024 ShemaleDate.net