Gratis Aanmelden

Geheime tranny (29) dating

NatKontje (29)

Als ik met mezelf speel, word ik altijd heerlijk nat als ik eerst aan mijn vingers lik en ze dan langzaam in mijn kontje laat glijden. Helemaal gek word ik als dan met mijn andere hand mijn stijve pik onder handen neem. Wil jij het van me overnemen?

Maak contact met haar
  1. Naam: NatKontje
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 04/06/1992
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Geheime tranny NatKontje van 29 dating
CarolineLena (28)
★★★★☆
Hoi ik ben Lena, het onderdanige typje van ons twee. Mijn dominante shemale vriendin heet Caroline en wij zouden het best geil vinden als jij ook eens met ons mee komt doen. Let wel op, Caroline bepaalt wat er gebeurt ;)
Geile shemale aftrekken
BlondEnHeet (26)
★★★★☆
Een sexy vrouw dat is wat ik ben en zo voel ik me ook. Voor mijn gevoel kan ik de hele wereld aan. Ik heb alleen nooit sex en dat begint me wel op te breken. Ik heb sex nodig, misschien een vast sexmaatje of meer iemand voor een avondje?
Strakke shemale date
DrippItOn (30)
★★★★☆
Het leven is een feestje, maar je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Dus ben ik uit mijn comfortzone gestapt, mijn stoute schoenen aan getrokken en hier ben ik dan! Lijkt het je wat? Man, vrouw, stel, alles is welkom! Misschien een beetje soft sm erbij of een geil rollenspel?
Hete tranny dating
OverCompleet (28)
★★★★☆
Niet gelijk wegrennen voor me hoor. Ik hou van sensueel, rustig neuken. Dus wees maar niet bang dat ik hem in 1 stoot naar binnen werk bij je. Wat ik hoop te vinden is 1 of meerdere mannen die af en toe eens willen afspreken voor sex.
Lekkere shemale date
AsiandickXia (35)
★★★★☆
Sambal bij? Of kies jij liever voor de combi van mijn zaad gemengd met sambal? Hoe dan ook een heette combi laten wij dat voorop stellen! Of zou jij eens van mijn Aziatische lijf zonder bestek alleen met jouw mond een rijsttafel willen eten en dan mijn pik bedenkt met slagroom als toetje? Ik lig er in ieder geval klaar voor mocht jij willen..
Hete tranny verwennen
HugeOne (41)
★★★★☆
Best fors geschapen en das niet voor iedereen weggelegd helaas. Daarom zoek ik hier een man die daar niet voor terugschrikt.
Hete trans vrijpartij
Lis
★★★★★★★★★★
Ik zoek een romantische man met wie ik een mooie relatie op kan bouwen. Let op: ik heb neen heel vrouwelijk lichaam, maar ook een penis. Ik ben dol op anale seks.
Relatie met Lis
Anne-Wieke
★★★★★★★★★☆
Ik ben romantisch meisje met een leuk cadeautje in mijn slipje en ik zoek een lieve man met wie ik wat leuks op kan bouwen en met wie ik veel lol kan hebben.
Relatie met Anne-Wieke
Coba
★★★★★★★★★★
Zin in een vluggertje met mij? Ik ben altijd in voor een lekker heet potje sex. We kunnen samen rukken, elkaar pijpen, maar elkaar in de kont nemen vind ik ook altijd prettig.
Vluggertje met Coba
Jenna
★★★★★★★★★★
Mijn strakke kontje kan wel weer eens een stevige penis gebruiken die er even lekker in heen en weer pompt. Ik ben klein en rank, maar ik weet van aanpakken hoor...
Vluggertje met Jenna
© 2024 ShemaleDate.net