Gratis Aanmelden

Geheime tranny (35) date

geil-en-heet (35)

Ik heb een heerlijke piemel en een stel lekker tieten, zou jij met mij durven te komen spelen? Stuur mij dan snel een berichtje voor een snelle spannende date!

Maak contact met haar
  1. Naam: Geil-en-heet
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 22/3/1987
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Geheime tranny geil-en-heet van 35 date
AChantee (41)
★★★★☆
Ik ben de laatste jaren druk geweest met het opbouwen van mijn bedrijfje, dat is me goed gelukt en ik heb nu een goedlopend bedrijfje waar ik luxe van kan leven. In die drukke tijd heb ik regelmatig losse contacten gehad om toe te geven aan mijn behoeftes en lusten. Nu ben ik denk ik meer toe aan een meer vaste relatie bij voorkeur met voldoende vrijheid voor beiden.
Geheime trans ontdekken
CarmenCupA (28)
★★★★☆
Ik ben echt wel gevoelig hoor maar heb een enorme muur om me heen gebouwd door de dingen die in het verleden zijn gebeurd. Ik kan beter zeggen dat het een fort is wat ik om me heen heb gebouwd. Met mijn ex had ik een verschrikkelijke relatie waarin ik gekleineerd werd, en lichamelijk en psychisch ben mishandeld. Nu ik een paar maanden single ben voel ik me sterk genoeg om weer eens te kijken of er een leuke lieve man is om alleen wat sex mee te hebben.
Sexy shemale pijpen
MissShe4You (39)
★★★★☆
Ik ben een Meesteres die duidelijke taal spreekt en graag opdrachten uitdeelt. Doe je het niet naar behoren zul je zeker een straf krijgen. Ook moet je openstaan voor anale ontvangst en ik kan je alvast verklappen dat ik daarvoor geen voorbinder nodig heb ;)
Mooie trans date
SexxElmira (28)
★★★★☆
Op zoek naar een lekker seks-maatje. Ik ben namelijk al weer een behoorlijk poosje singel en ben even klaar met alle losse seks contacten. Ik ben gewoon weer toe aan lekkere hete langdurige seks met echt alles erop en eraan en niet de vluggertjes die ik nu heb.
Discrete shemale neuken
Noaondeugend (42)
★★★★☆
Lange tijd heb ik mij niet lekker gevoeld, ik was gevangen in een lichaam dat te veel bepaalde wat ik was. Ik ben niet puur een man, ik ben meer. Dus uiteindelijk ben ik geholpen om vrouw te mogen worden. Nu wel een vrouw met een pik, want daar kan ik echt veel te veel leuke dingen mee doen die ik niet zou willen missen.
Discrete trans vrijpartij
CandyJ (33)
★★★★☆
Ik ben dol op pijpen en ik vind het heerlijk om dat zo lang vol te houden tot je mijn mondje volspuit.
Spannende tranny aftrekken
Lisan
★★★★★★★★★★
Als jij denkt dat jij mijn lengte aankan dan wil ik heel graag een berichtje van je ontvangen, want mijn pik mag wel weer eens gemolken worden en mijn sterretje is ook wat eenzaam..
Sexdate met Lisan
Wiske
★★★★★★★★★☆
Ik heb elke dag twee uur pauze van mijn werk en dan ben ik altijd heel geil. Wie heeft zin om mij dan even op te komen zoeken voor een lekker potje sex?
Vluggertje met Wiske
Ida
★★★★★★★★★☆
Ik verlang naar je tong, naar je vingers, naar je pik... je mag alles met me doen. Ik ben je sletje en ik doe wat je wil doen met mij. Laat me niet langer wachten lekker ding..
Sexfriends met Ida
Sijgje
★★★★★★★★★★
Zijn hier nog mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie? Met een shemale? Ik heb inmiddels wel behoefte gekregen aan wat meer vastigheid met een leuke man...
Relatie met Sijgje
© 2024 ShemaleDate.net