Gratis Aanmelden

Geheime tranny (35) pijpen

Candyx (35)

Lekker dominant zijn hou ik van. Mag ik de orders uitdelen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Candyx
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 11/05/1986
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Geheime tranny Candyx van 35 pijpen
HardePikVoorJou (29)
★★★★☆
Een harde pik ja die heb ik wel. Ik geniet er dan ook heerlijk van om er mee te spelen. Hij is gewoon te lekker om van af te blijven. Elke gelegenheid die ik heb om hem even aan te raken grijp ik dan ook aan. Nu mag er weleens iemand anders mee spelen.
Discrete tranny aftrekken
Xiomara (39)
★★★★☆
Ik heb echt zo een zin om weer eens geil te doen. Het is voor mij te lang geleden. Ik wil kronkelen en kreunen. Ik wil seks, seks en nog meer seks.
Strakke trans ontdekken
KontjeAangeboden (38)
★★★★☆
Wie wilt mijn lekkere kont verwennen, ik hou van anaal alleen de meeste mannen in mijn omgeving niet dus dacht zoek het een verder!
Discrete trans date
SharonStout (32)
★★★★☆
Ja ik heb een geheimpje, ik moet heel voorzichtig zijn. Ik ben een getrouwde shemale en ik zoek stiekem een vertiertje voor wanneer wij zin hebben.
Strakke tranny dating
Lorna (48)
★★★★☆
leuke geile shemale
Geheime vrouw met pik aftrekken
RebelBelinda (41)
★★★★☆
Jaren geleden ben ik veranderd en is mijn leven compleet omgedraaid. Sindsdien zit ik ook een een relatie. Maar ik merk dat ik ben gegroeid. Ik merk dat ik verder ben gekomen. Ik wil meer ontdekken in het leven en ik wil vooral veel sex hebben
Spannende trans date
Franske
★★★★★★★★★★
Ik zoek een nieuwe vriendje voor een spannenden relatie. Ik ben een slanke shemale met kleine borsten, maar met een lekkere pik waar je veel mee mag spelen...
Relatie met Franske
Ankie
★★★★★★★★★★
Ik wacht in dit bed op jou, ja jou! Ik wil je lekker in je kont neuken met mijn lange pik en ik wil jouw harde paal in mijn anus voelen soppen. Kom je vanavond al langs?
One-night-stand met Ankie
Lieva
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een leuke man voor een fijne relatie met veel seks. Ik heb elke dag behoefte aan een goede beurt en hoop hier iemand te vinden voor een lange relatie.
Relatie met Lieva
Shania
★★★★★★★★★★
Ik ben een transsexueel uit Limburg en ik zoek een soort van vaste sex relatie. Dus dat we samen spannende dingen doen zonder koppeltjes gedoe, snap je?
Sexfriends met Shania
© 2024 ShemaleDate.net