Gratis Aanmelden

Geheime tranny (32) ontdekken

LennekeShemale (32)

Zal mezelf even voorstellen: Ben Lenneke een geile shemale en heb mooie borsten en een heerlijke pik. Ik ben wel toe aan een echte man die wel houdt van een beetje experimenteren.

Maak contact met haar
  1. Naam: LennekeShemale
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 14/6/1990
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Geheime tranny LennekeShemale van 32 ontdekken
ZeerGrootGeschapen647 (34)
★★★★☆
Ik zal niet van je verlangen dat je voor me bukt gezien de afmeting van mijn pik. Mocht je dat toch wel heel graag willen, zou je me daar best happy mee maken en beloof ik je dat ik het heel voorzichtig zal doen. Verder mag je mij natuurlijk ook gewoon lekker aftrekken, pijpen en in mijn kontje nemen. Interesse gekregen? Mail me snel.
Sexy tranny dating
Rose1987381 (32)
★★★★☆
Hallo heren, leuk dat je mijn profiel bekijkt, maar aan kijken heb ik niet zoveel, dus mail je me ook voor een spannende geile seksdate?
Sexy tranny sex
Adriana88 (33)
★★★★☆
Fit, goed opgeleid, gladde huid, aardige persoon, sexy, ect. Voor als je op zoek bent naar een slimme en goed opgeleide meisje met wie je kunt chatten, zonder gehaast! Ik kan praten over alles wat je wilt. Daarna kunnen we al je zenuwen kalmeren.
Sexy tranny neuken
Suzette99 (34)
★★★★☆
Even wat gezelligheid op een andere manier vinden dat lijkt me wel wat. Dat gezegd hebbende ben ik hier terecht gekomen. Als ik ergens wat gezelligheid en wat leuks kan vinden dan is dat volgens mij hier wel. Beetje leuk kletsen vind ik leuk, maar nog leuker vind ik het om te genieten van sex. Ik heb veel lekkers voor je.
Spannende tranny date
MevrouwRivah (39)
★★★★☆
Mijn pik is inderdaad geen XXL formaat, maar wist jij dat hij wel zo presteerde? Geloof je het niet? Kom maar op, ik bewijs jou het tegendeel. Mijn borsten komen nog aan de beurt, zal ik voor een C of een D cup gaan?
Strakke trans contacteren
Gabrielle91 (31)
★★★★☆
Ik droom er regelmatig van, langdurig pijpen en dat dan met een enorme pik. Ik sta al een tijd droog en ik vind het weer tijd voor een piemel. Spuit jij mijn gezicht lekker vol?
Strakke tranny sex
Hendrieke
★★★★★★★★★☆
Ik heb zweer zin om eens goed verliefd te worden op een lieve man met wie ik een leuke en hete relaie op kan bouwen. Ik woon in Almere. Hoop wat van je te mogen horen.
Relatie met Hendrieke
Martje
★★★★★★★★★★
Ik ben een stout katje dat op zoek is naar een lieve man die goed voor mij wil zorgen. Ik drink heel graag melk... die ik rechtstreeks uit jouw pik zuig... interesse ?
Relatie met Martje
Hilde
★★★★★★★★★☆
Hi guys, ik heb weer eens zin in een flinke vrijpartij met een leuke kerel die weet hoe hij jonge shemales moet behandelen. Laat me weten of je zin hebt in mijn strakke lijfje.
One-night-stand met Hilde
Kathelijn
★★★★★★★★★★
Ik ben een eenzame ladyboy op zoek naar een vaste partner voor een relatie. Ik val op wat oudere mannen. Ik heb nog niet zo veel ervaring, maar sta wel open voor veel dingen.
Relatie met Kathelijn
© 2024 ShemaleDate.net