Gratis Aanmelden

Geheime trans (43) pijpen

Frances78 (43)

Hallo lieve mensjes, mijn naam is Frances en ik ga er geen doekjes om winden! Ik zoek iemand die mij eens een keer goed kan nemen (bot gezegd). En als het je bevalt mag dat ook best voor vaker zijn!

Maak contact met haar
  1. Naam: Frances78
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 21/04/1978
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Geheime trans Frances78 van 43 pijpen
Zuigmijnpik (21)
★★★★☆
Af en toe is er weleens een vriendin die aan mijn pik zuigt. Maar eigenlijk wil ik nu weleens een man hebben die met mij wil spelen. En ik wil zelf ook weleens zuigen aan een lekkere pik. En ja ook neuken wil ik wel.
Sexy ladyboy sex
XxVanya (31)
★★★★☆
Het mag van mij wat verder gaan dan misschien een zoen of een zoen als afscheid na een eerste date. Die zoen zou ik graag aan het begin willen krijgen, dan is het geen afscheidszoen maar een zoen als een startschot, van wat ik hoop dat een hemels lekkere vrijpartij zal zijn.
Lekkere tranny contacteren
Tanja3321 (31)
★★★★☆
Wil je met mijn borsten en mijn lul spelen? Daar ben ik helemaal voor. Kom bij me langs, ik wil dat je mijn borsten likt en dat je mijn lul in je mond neemt. Ik ben er klaar voor
Mooie tranny neuken
bloedgeileShemale (37)
★★★★☆
Geil en ondeugend, ik zoek seks. Lekker pijpen maar ook anaal. Wie wil mij neuken en lekker volspuiten. Ja ik slik ook lekker je zaad als je dat wil. Wie wil?
Mooie trans verwennen
Rosie1996 (26)
★★★★☆
Vrijgevochten, jong, energiek, gezellig, humor
Sexy shemale sex
HidenSecreet623 (34)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een slaaf die mij wil gehoorzamen. Je moet echt luisteren en alles wat ik je zeg moet je ook werkelijk willen doen. Geen onzin wat dat word bestraft!! Niet lui zijn want je zal voor me moeten kruipen.
Sexy tranny ontdekken
Elmy
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een sexfriend. Ik ben heel vrouwelijk en ik hou erg van seks. Ik zoek iemand die lief voor me is en veel seks plezier met me wil beleven. X Elmy
Sexfriends met Elmy
Ingje
★★★★★★★★★☆
Ik sta open voor vluggertjes en ontvang je met plezier om samen even heerlijk te rukken, pijpen of anaal te neuken. Zeg het maar, ik doe heel veel! Ik sta helemaal open
Vluggertje met Ingje
Metje
★★★★★★★★★★
Ik ben een heel vrouwelijke ladyboy en ik zoek iemand om me regelmatig mee te kunnen vermaken en samen te genieten van lekkere sex. Ik sta open voor veel dingen.
Sexfriends met Metje
Ines
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die wat kan aan mijn erectie die de laatste wel erg vaak omhoog staat en waar helemaal niets mee gedaan wordt ;-) Heb jij een goede idee voor mijn pikkie?
Sexdate met Ines
© 2024 ShemaleDate.net