Gratis Aanmelden

Geheime trans (41) ontdekken

hendrikje (41)

ik ben een onderdanige type, als je met mij in contact wilt komen moet je me maar mailen

Maak contact met haar
  1. Naam: Hendrikje
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 27/3/1981
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Geheime trans hendrikje van 41 ontdekken
HotAssFiona (31)
★★★★☆
Studeren is niet aan mij besteed maar orale sex en neuken? Daar blink ik in uit. Als je denkt dat ik bluf dan moest je het maar eens komen uitproberen. Ik waarschuw je van tevoren... je kan zomaar eens verslaafd raken aan sex met mij!
Lekkere tranny sex
Suzann (26)
★★★★☆
Hoi, mijn eerste profiel. Kei spannend maar leuk. Ik zoek sex maatjes. Geen relatie materiaal maar wel iemand die vaker wil afspreken voor sex.
Spannende shemale aftrekken
BiggieSya (30)
★★★★☆
Jij wil dus eens graag een hele dikke lul in jouw krappe anusje voelen? Houd met een ding rekening, mijn ex is bij mij weggegaan omdat hij mijn pik te intens vond en er gewoon niet van kont genieten omdat hij volgens hem echt veel en veel te groot was.
Spannende tranny vrijpartij
StretchingYou (28)
★★★★☆
Wanneer ik langzaam maar zeker mijn forse pik, dieper en dieper bij je naar binnen laat glijden, zul je weten dat ik je geneukt heb. Drie dagen later herinner jij mij nog en zal je weer terug verlangen naar mijn dikke snikkel die je kontje zachtjes maar zeker oprekt tot je zo heftig klaarkomt dat je ervan begint te dromen...
Sexy shemale neuken
Lolala (62)
★★★★☆
Ik zoek heren die mij achter elkaar willen neuken terwijl ik mezelf zal masturberen ben. Vervolgens natuurlijk ook anaal neuken vise versa. Elkaar genot schenken en geen verlegenheid. Voorwaarde is wel safe en hyginisch., onbeschermde sex doe ik niet aan en wil het veilig voor beide partijen.
Spannende travo verwennen
Vrijenmetelkaar (28)
★★★★☆
Ik ben altijd druk met het zorgen voor andere mensen en nooit denk ik eens aan mezelf, dat is nu afgelopen. Ik wil een leuke man wel een plezier doen maar dan op een hele andere manier. Ik zit dan meer te denken aan spannende dingen doen samen. Ik ben wel een gever en ik pijp graag. Dat vind jij vast niet erg?
Geile shemale aftrekken
Kathelijn
★★★★★★★★★★
Ik ben een eenzame ladyboy op zoek naar een vaste partner voor een relatie. Ik val op wat oudere mannen. Ik heb nog niet zo veel ervaring, maar sta wel open voor veel dingen.
Relatie met Kathelijn
Neeltje
★★★★★★★★★☆
Ik ben heel romantisch en teder. Ik zoek een lieve man voor een opwindende relatie. Let op: ik ben heel vrouwelijk, maar ik heb een mannelijk geslachtsdeel! Tot binnenkort?
Relatie met Neeltje
Shania
★★★★★★★★★★
Ik ben een transsexueel uit Limburg en ik zoek een soort van vaste sex relatie. Dus dat we samen spannende dingen doen zonder koppeltjes gedoe, snap je?
Sexfriends met Shania
Marleen
★★★★★★★★★☆
Je kunt mij altijd contacteren voor een vluggertje of voor langer. Let op: ik ben shemale! Ik neuk anaal, ik pijp, maar slik niet en ik laat me afzuigen.
Vluggertje met Marleen
© 2024 ShemaleDate.net