Gratis Aanmelden

Geile tranny (29) pijpen

Ashleyshe (29)

Ik ben nog ietwat verlegen maar ik sta er wel. Ik heb dit nog nooit gedaan op zo een contact advertentie site gestaan. Ik vind het wel spannend om zo mannen te ontmoeten die met mij spannende dingen willen doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ashleyshe
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 12/6/1993
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Geile tranny Ashleyshe van 29 pijpen
Essmee (28)
★★★★☆
Ik ben megageil. Ik heb een heerlijke grote lekkere dikke pik waarmee ik elke dag speel. Ik heb een paar flinke borsten met lekkere harde tepels. En ik heb zeer veel zin om eens lekker met een man te gaan spelen.
Discrete shemale neuken
HelemaalKlaarVoor (26)
★★★★☆
Of je er klaar voor bent of niet, ik kom achter je aan. Ik heb je gezien en vind je geweldig! Eigenlijk twijfel ik al niet eens of je ook echt geweldig bent, ik heb daar gewoon een hele goede intuitie voor. Maar wat denk je van mij? Dat is de enige onzekere factor nu.
Geheime shemale date
Special4You (30)
★★★★☆
Geef het een kans met mij en ik zal mijn best doen om jou te overtuigen dat ik degene ben waar je het leuk mee kan hebben.
Discrete tranny contacteren
ChiyemiShemale (42)
★★★★☆
Mijn relatie loopt niet zo vlot, hij zou mij steunen in mijn transformatie maar ik heb het idee dat hij van me walgt nu ik volop in transitie ben. Wil mijn borsten nog laten vergroten maar dat staat hij niet toe te juichen en laat dat heel erg duidelijk merken ook. Vandaar dat ik hier ben. Ik ben zowel qua tijd als lichamelijk zeer flexibel, dus maak er gebruik van.
Mooie trans aftrekken
Dalia41 (33)
★★★★☆
Ik vind het geil om met vreemde mannen naar bed te gaan. Helaas kan ik niet zomaar in de kroeg mannen gaan versieren. De meeste kunnen de verassing die ik heb niet waarderen namelijk..
Lekkere tranny neuken
SheLonneke (40)
★★★★☆
Komt later misschien, eerst eens rondkijken.
Hete trans verwennen
Lea
★★★★★★★★★☆
Ben altijd in voor een vluggertje. Ik hou er van om in de kont geneukt te worden door een dikke pik die er goed diep in gaat. Laat me weten als je me wilt neuken..
Vluggertje met Lea
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Ik ben een lieve ladyboy met een enorme sexdrive, dus ik zoek iemand om heel veel sex mee te kunnen hebben. Ik houd het heel lang vol en ik hoop dus jij ook. Ik cum ook heel veel!
Sexfriends met Kaatje
Frederieke
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik ben een jonge shemale en wil nu eindelijk toch wel weer eens een leuke relatie met lekkere vent die me wil accepteren zoals ik ben. Zin om kennis te maken?
Relatie met Frederieke
Lynn
★★★★★★★★★☆
Heb jij een lekkere dikke pik die je wel eens in mijn kontje zou willen steken? Neem dan even contact met me op... Ik ben op zoek naar een nieuwe sexfriend
Sexfriends met Lynn
© 2024 ShemaleDate.net