Gratis Aanmelden

Geile tranny (32) pijpen

LadyGiselle (32)

Ben een ordinaire shemale met een grote smoel en een lekkere kont waar je al jouw warme zaad in kan spuiten. Kan heel hoerig zijn en me dan ook zo kleden, denk niet dat jij me wil voorstellen aan je vrienden of wel? Met mijn Zuid Amerikaanse temperament zal ik er in ieder geval voor zorgen dat jij totaal niets te kort zal komen!

Maak contact met haar
  1. Naam: LadyGiselle
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Poortugaal
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 17/3/1989
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Geile tranny LadyGiselle van 32 pijpen
Babbeetteee (30)
★★★★☆
Alles aan mij is lekker, ik heb veel om van te genieten. Ik heb een vol lichaam dus alles is lekker zacht. Ik heb ook grote borsten, ze zijn gevoelig en mijn tepels reageren snel. En ik heb een heerlijke geschoren pik waar jij aan mag zuigen
Geile tranny aftrekken
WeinigGeduld (20)
★★★★☆
Ik ben heel vaak geil maar kan er geen kant mee op behalve solosex. Ik zoek dus snel een geile date!
Geile ladyboy pijpen
DoIt (26)
★★★★☆
Helaas ben ik niet gezegend met een grote pik, maar hij is er wel. Misschien kan ik je anaal niet klaarmaken, maar daar heb ik hele stoute andere manieren voor. Als jouw pik wel groot genoeg is om mij te neuken, en je bent nieuwsgierig hoe ik jouw kont onder handen neem, moet je me schrijven.
Spannende shemale pijpen
Keirageil (28)
★★★★☆
Ik heb geleerd om eerst naar mezelf te kijken. Zelf ben ik nog opgevoed met normen en waarden en ik vind het echt niet normaal wat ik soms om me heen zie gebeuren. Het respect naar elkaar toe is vaak ver te zoeken. Ik hoop me hier even terug te kunnen trekken en alle ellende te kunnen vergeten die er om me heen en op de wereld speelt. Lekkere sex is wat voor mij op dit moment telt.
Hete shemale verwennen
ZeerGrootGeschapen647 (34)
★★★★☆
Ik zal niet van je verlangen dat je voor me bukt gezien de afmeting van mijn pik. Mocht je dat toch wel heel graag willen, zou je me daar best happy mee maken en beloof ik je dat ik het heel voorzichtig zal doen. Verder mag je mij natuurlijk ook gewoon lekker aftrekken, pijpen en in mijn kontje nemen. Interesse gekregen? Mail me snel.
Sexy tranny dating
Mijntje (40)
★★★★☆
Lekker je paal tussen mijn tieten en dan je eikel af en toe lekker in mijn mond? Of liever in standje 69 elkaar heerlijk oraal verwennen? Wat heb jij liever als voorspel?
Hardcore trans sex
Reijertje
★★★★★★★★★☆
Ik ben een sensuele jonge vrouw met kleine borsten en een dikke penis en ik zoek een man die met mij een relatie aan wil gaan en ook zin heeft om iets met mij op te bouwen.
Relatie met Reijertje
Idske
★★★★★★★★★☆
Ik vnd het wel weer eens tijd voor een leuke relatie met een man die mij accepteert als zijnde shemale. Daarvoor krijg je wel een geil ding met een lekkere pik...
Relatie met Idske
Dinte
★★★★★★★★★★
Ik slaap vaak in hotels en het zou leuk zijn als ik iemand mee kon nemen voor een spannend nachtje. Laat een berichtje achter als je mij wilt leren kennen.
One-night-stand met Dinte
Anneloes
★★★★★★★★★☆
Jonge shemale zoekt lekkere mannen voor eenmalige seks avontuurtjes. Bij mij thuis, want ik kan me niet verplaatsen. Ik sta open voor heel veel spannende dingen...
One-night-stand met Anneloes
© 2024 ShemaleDate.net