Gratis Aanmelden

Geile tranny (29) contacteren

TessyTessa (29)

Hoe spannend is het om hier te zijn, voor mij is het voor het eerst dat ik dit zo doe maar ik ben geil en ik wil gewoon sex. Dus ik wil niet wachten, ik wil niet te lang praten en ik wil vooral plezier maken. En dit alles vrijblijvend graag.

Maak contact met haar
  1. Naam: TessyTessa
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 08/11/1992
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Geile tranny TessyTessa van 29 contacteren
DrippItOn (30)
★★★★☆
Het leven is een feestje, maar je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Dus ben ik uit mijn comfortzone gestapt, mijn stoute schoenen aan getrokken en hier ben ik dan! Lijkt het je wat? Man, vrouw, stel, alles is welkom! Misschien een beetje soft sm erbij of een geil rollenspel?
Hete tranny dating
Kontie (19)
★★★★☆
Een beetje verlegen ben ik nog wel.. Ik heb nog niet zoveel ervaring en moet nog best veel leren. Ik vind het allemaal erg spannend, maar ben erg leergierig en wil alles doen om wat minder verlegen te zijn.
Strakke ladyboy aftrekken
JillvdP (29)
★★★★☆
Zelf ben ik niet echt super tactisch, wanneer er iets is dan zeg ik dat meteen. Ik ben lekker direct en kort door de bocht. Wanneer ik iets wil dan ga ik daar voor 200% voor en wachten ben ik heel erg slecht in. Ik heb echt geen geduld, wat ik dan wel weer heb is een geil lichaam waar jij mee mag spelen.
Lekkere tranny aftrekken
NenaNena445 (32)
★★★★☆
Mijn pik kan toch wel een behoorlijke oppepper gebruiken zoals jij misschien al gezien hebt.. Door al die afwijzingen is hij in zijn schulp gekropen.. De laatste keer dat hij zich heeft laten zien was toen ik in een parenclub verleid werd door twee wel hele geile mannen.. Eentje neukte mijn kont en de andere duwde hem vol in mijn mond..
Mooie tranny vrijpartij
GroterDanDeMijne (27)
★★★★☆
Ik hou ervan om ze naast elkaar te leggen. Ze te schudden, af te rukken, te zuigen. Kijken of ik ze groter dan de mijne kan krijgen. Maar ik vind een kleine ook heel erg lekker! Bijvoorbeeld een dunne lange, of een dikke korte, mhhh allemaal lekker. Mag ik die van jou in gips gieten en voor altijd bewaren?
Strakke shemale verwennen
Suzette99 (34)
★★★★☆
Even wat gezelligheid op een andere manier vinden dat lijkt me wel wat. Dat gezegd hebbende ben ik hier terecht gekomen. Als ik ergens wat gezelligheid en wat leuks kan vinden dan is dat volgens mij hier wel. Beetje leuk kletsen vind ik leuk, maar nog leuker vind ik het om te genieten van sex. Ik heb veel lekkers voor je.
Spannende tranny date
Meeke
★★★★★★★★★☆
Ik ben heel verlegen, maar als ik je eenmaal in vertrouwen heb genomen, zul je een heel andere kant van mij zien. Dan heb ik nauwelijks meer te houden en onverzadigbaar...
Relatie met Meeke
Coba
★★★★★★★★★★
Zin in een vluggertje met mij? Ik ben altijd in voor een lekker heet potje sex. We kunnen samen rukken, elkaar pijpen, maar elkaar in de kont nemen vind ik ook altijd prettig.
Vluggertje met Coba
Rosanna
★★★★★★★★★★
Ik ben een geile trans en ik zoek een relatie met een man of een vrouw. Ik ben bi-seksueel en ik hou ook van triootjes. Laat me weten of je interesse hebt...
Relatie met Rosanna
Welmoed
★★★★★★★★★★
Hey hey, ik ben op zoek naar een leuke jongen voor een bloeiende relatie. Ik ben nog erg jong, maar niet geheel onervaren, dus als je zin hebt in een chat stuur me ff een PM
Relatie met Welmoed
© 2024 ShemaleDate.net