Gratis Aanmelden

Geile tranny (30) date

Tanja45 (30)

Tanja is de vrije vertaling van mijn naam. Mijn echte naam geef ik je misschien nog wel eens.. Ik zoek een pleziertje voor vaker maar een hete one night met een minder ervaren man vind ik ook wel geil.

Maak contact met haar
  1. Naam: Tanja45
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 16/7/1989
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Geile tranny Tanja45 van 30 date
AnniekeXxx (33)
★★★★☆
Hou jij van shemales of heb je altijd al eens sex willen hebben met een shemale? Dan zit je bij mij goed! Ik ben Annieke. Ik ben al wat ouder en dat betekend dat ik lekker veel ervaring heb. Je kan bij mij met alles terecht. Eerst even kennis maken met een drankje of een kopje koffie om het ijs te breken en dan super geil genieten.
Spannende tranny contacteren
JyotiiHot (31)
★★★★☆
Ik ben een lekkere stoere shemale. Ik hou van lekkere en ruige seks! Ik kan jou een heerlijke beleving geven dat het met een stoere chick zoals ik, gewoon fantastisch is!
Geile tranny aftrekken
Mereltje86 (35)
★★★★☆
Wat zeg je er van, gaan we neuken of niet? Ik hou het niet meer, ik speel de hele dag met mezelf maar ik moet gewoon een man hebben. In de tuin vind ik het het geilste.
Mooie tranny sex
PrinsesDina (36)
★★★★☆
Er is hier toch vast wel een poepgaatje die mijn pik eens in wil sluiten? En ondertussen zou jij dan ook nog eens zalig aan mijn tepels kunnen sabbelen. Wat wil een mens voor nog meer?
Hete trans sex
Christinaa (46)
★★★★☆
Ik ben niet een vrouw die je elke dag ontmoet, of ja misschien ook wel, maar wat je dan niet weet is dat sommige van ons gewoon heel graag onderdanig zijn voor een man… niet alle vrouwen, maar vrouwen zoals ik!
Discrete vrouw met pik pijpen
Bernardette (39)
★★★★☆
Heet en dampend, dat is wat dit bakkersmeisje aan het zoeken is, saai bestaat niet, rustig aan doen in bed, kalm neuken, kom zeg daar zijn we nog veel te jong voor... Ik wil nog wel eens overdag vrij zijn door mijn beroep!
Discrete trans sex
Anouk
★★★★★★★★★☆
Ik ben een trans zonder partner en ik zoek hier niet echt een relatie, maar wel een sex partner met wie ik op regelmatige basis plezier kan beleven...
Sexfriends met Anouk
Ellemeike
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar mannen die mij 's nachts gezelschap willen houden en dicht tegen mij aan willen kruipen om mij heel lekker te verwennen en klaar te laten komen.
One-night-stand met Ellemeike
Gerda
★★★★★★★★★★
Mijn wens is om een leuke sexfriend te vinden die me op komt zoeken om samen lekkere sex mee te kunnen hebben. Let op: ik ben een ladyboy! En ik hou erg van orale sex.
Sexfriends met Gerda
Willeke
★★★★★★★★★☆
Deze lekkere pik is voor jou... Als je ten minsta van jonge transen houdt ;) Ik ben een geile shemale, altijd zin in sex en ik ejaculeer altijd heel veel zaad!
Vluggertje met Willeke
© 2024 ShemaleDate.net