Gratis Aanmelden

Geile tranny (30) dating

MissLola24 (30)

Hi, ik ben Lola(niet mijn echte naam!) en ik ben hier om een leuke man, vrouw of stel te ontmoeten voor een mega geile nacht. Niets meer, niets minder.

Maak contact met haar
  1. Naam: MissLola24
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 27/5/1989
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Geile tranny MissLola24 van 30 dating
Lupa (25)
★★★★☆
Mijn naam is Lupa, een mooie blonde en jonge Shemale. Ik ben goed opgeleid en het belangrijkst, een welgemanierde en geduldige shemale minnares. Ik heb een verbluffend figuur die je intieme verlangens zal opwekken. Mijn afmetingen zijn redelijk proportioneel als je snapt wat ik bedoel, heb een hele mooie en zachte huid, vlezige lippen met een prachtige glimlach, een adembenemend sculpturaal lichaam, schone verzorgde nagels. Ik heb lang haar, natuurlijke volle borsten en een lekkere grote kont. Jij kunt dit niet weerstaan!
Mooie shemale date
T-Thessa (28)
★★★★☆
In het begin ben ik toch een beetje verlegen maar als we elkaar leren kennen dan is dat snel over en zal je merken dat ik een wilde ben als ik me los laat gaan ;) X
Hete shemale pijpen
Antoniaaa (32)
★★★★☆
Ik ben er nog niet helemaal. Nog niet klaar met het hele proces en heb ook nog wel een beetje te leren qua gedrag maar ik doe mijn best. En ik heb nu al heel veel zin om eens met een man te genieten.
Hardcore tranny neuken
GeileDiaan (31)
★★★★☆
mijn vriend en ik zijn beide klein geschapen en eigenlijk zou ik wel weer eens een wat grotere pik willen proeven en voelen.
Hete tranny dating
Doyanne (36)
★★★★☆
Hoi, ik ben vandaag lekker geil en het enige waar ik aan kan denken is aan seks. Ik denk er dan aan hoe het zou zijn als wij nou eens lekker met elkaar konden gaan spelen, wat zou jij dan met mijn lekkere pik gaan doen?
Geheime trans aftrekken
CandyJ (33)
★★★★☆
Ik ben dol op pijpen en ik vind het heerlijk om dat zo lang vol te houden tot je mijn mondje volspuit.
Spannende tranny aftrekken
Jada
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik ben een Vlaamse shemale en alweer een tijdje single. Ik zoek een lieve man voor een serieue relatie. Ik houd heel erg van orale en anale seks.
Relatie met Jada
Wilhelmina
★★★★★★★★★★
Het lijkt me leuk om weer eens een wilde nacht door te brengen met een lekkere vent die mij als een prinsesje zal behandelen. Een prinsesje met een dikke lange pik ;)
One-night-stand met Wilhelmina
Gieske
★★★★★★★★★★
Ik zou heel graag een sex vriendje willen hebben, want mijn behoefte aan lekkere sex wordt met de dag groter. Ik heb gewoon veel sex nodig. Ik kom meerdere keren per dag klaar..
Sexfriends met Gieske
Jayda
★★★★★★★★★☆
Mijn kontje heeft een dikke pik nodig! Heb jij een mooie stijve lul die je in mijn sterretje wilt steken? Dan wil ik heel graag contact met je leggen...
Vluggertje met Jayda
© 2024 ShemaleDate.net