Gratis Aanmelden

Geile transsexueel (53) neuken

Stephanie68 (53)

Als je graag een wat meer volwassen en sexy meisje hebt waar je een goed gesprek mee kunt hebben dan ben je bij op de juiste plaats. Ik ben biseksueel en hou dus zowel van een echte vent als een mooie dame. Ik heb mooie natuurlijke borsten die werkelijk echt aanvoelen. Waar ik zoal veel van hou is zoenen, rimming, 69 en erotische massages. Zoals je ziet ben ik nogal “down to earth” en loop niet met een stok in mijn reet, Heb daar liever je lul in hahah.

Maak contact met haar
  1. Naam: Stephanie68
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats: Vaals
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 17/04/1968
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Geile transsexueel Stephanie68 van 53 neuken
SuusSnel (42)
★★★★☆
Mijn geile lichaam is er zo aan toe om heerlijk in mijn kontje geneukt te worden. Mijn man is een paar dagen van huis en kan ik de beest uit hangen wat ik ook zeker ga doen, kom je mij daarbij een beetje helpen? Ik kan je thuis ontvangen en zal je een rondleiding geven in mijn nieuwe penthouse , schrik niet van mijn speeltjes.
Mooie trans sex
Lunabig (47)
★★★★☆
Ik ben tot nu toe mannen tegen gekomen die dachten mij aan te kunnen. Helaas verkeerd gedacht, daar was blijkbaar niets van waar! Wie denkt mij wel aan te kunnen? Ik wil graag dat je mij alle hoeken van het huis kan laten zien, maar dat ik jouw ook eens goed te grazen mag nemen. Wordt het wat denk je? Ik kan niet wachten, ik hoor van je....
Discrete vrouw met pik neuken
NenaNena445 (32)
★★★★☆
Mijn pik kan toch wel een behoorlijke oppepper gebruiken zoals jij misschien al gezien hebt.. Door al die afwijzingen is hij in zijn schulp gekropen.. De laatste keer dat hij zich heeft laten zien was toen ik in een parenclub verleid werd door twee wel hele geile mannen.. Eentje neukte mijn kont en de andere duwde hem vol in mijn mond..
Mooie tranny vrijpartij
Charleentje (22)
★★★★☆
Hoi mannen, ik ben Charleen. Ik zoek geen date waarbij we binnen 5 minuten in de slaapkamer belanden. Ik zoek gewoon een leuke normale date. En als dat gezellig is sta ik open voor een tweede date waarbij sex wat mij betreft op het menu mag staan.
Mooie ladyboy neuken
Suzann (26)
★★★★☆
Hoi, mijn eerste profiel. Kei spannend maar leuk. Ik zoek sex maatjes. Geen relatie materiaal maar wel iemand die vaker wil afspreken voor sex.
Spannende shemale aftrekken
ZustertjeElla (29)
★★★★☆
Ik heb me hier ingeschreven omdat ik gewoon weer eens een man aan mijn stokkie wil rijgen. Ik zoek daarom een man die schaamteloos en gewillig voor mij durft te bukken.
Geheime tranny ontdekken
Sijgje
★★★★★★★★★★
Zijn hier nog mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie? Met een shemale? Ik heb inmiddels wel behoefte gekregen aan wat meer vastigheid met een leuke man...
Relatie met Sijgje
Anne-Floor
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een vaste partner voor regelmatige sex ontmoetingen. Ik ben een goed verzorgde en ruim denkende shemale met voldoende ervaring om je goed te kunnen verwennen...
Sexfriends met Anne-Floor
Janny
★★★★★★★★★☆
Ik ben gewoon op zoek naar leuke jongens die met mij willen vrijen. Ik hou van frotten, anaal neuken, pijpen met slikken en samen douchen of in bad gaan.
One-night-stand met Janny
Willeke
★★★★★★★★★☆
Deze lekkere pik is voor jou... Als je ten minsta van jonge transen houdt ;) Ik ben een geile shemale, altijd zin in sex en ik ejaculeer altijd heel veel zaad!
Vluggertje met Willeke
© 2024 ShemaleDate.net