Gratis Aanmelden

Geile transsexueel (53) verwennen

OudeSlettenbak (53)

Ik ben een oude (anaal) slettenbak met een extraatje. Ik ben een ervaren subslet. Nu ik geen relatie meer heb wil ik mijzelf volledig toewijden aan een Meester.

Maak contact met haar
  1. Naam: OudeSlettenbak
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 10/11/1968
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Geile transsexueel OudeSlettenbak van 53 verwennen
StouteBui (19)
★★★★☆
Hey schatje, ik heb een surprise voor je onder mijn slipje kom je even spieken? Hihi ik ben in een stoute bui jij ook?
Geheime ladyboy aftrekken
HotSexy (35)
★★★★☆
Mijn vriendin, vindt het supergeil om mij te zien neuken. Als ze merkt dat jij er geen moeite mee hebt, wil ze nog weleens mee gaan doen, of ons opdrachten gaan geven. Maar meestal zit ze in een hoekje heerlijk te genieten en merk je niet eens dat ze er is. Ik moet je wel waarschuwen dat ik mijn harde pik zonder vragen in je keel kan drukken.
Hete tranny date
KristieAnaal (48)
★★★★☆
Ik wil eens lekker gepakt worden door een sterke man. Anaal ben ik beslist geen maagd, dus je mag je helemaal op me uitleven.
Lekkere vrouw met pik verwennen
Birgit91 (30)
★★★★☆
Sex kan ik overal wel hebben, lekker onder de douche of ook buiten, dat is wel erg fijn en heel erg lekker. Ik denk dat we er optimaal van kunnen genieten als we elkaar geven wat we lekker vinden. Anaal is lekker en ik wil het zowel krijgen als geven.
Geile tranny ontdekken
HornyWendy (22)
★★★★☆
Ik heb mijn eigen huisje gekocht. Ik heb dan ook alle privacy en ik heb een nieuw bed wat eens ingewijd moet worden. Ik ben benieuwd welke man van hier dat bij me wil komen doen
Strakke ladyboy sex
LadyRR (41)
★★★★☆
Ik ben lekker los en vooral prettig gestoord ;). Ik hou van lekkere kinky seks en het mag er van mij dus best wel ruig aan toe gaan. Ik hou van lak, leer en hoge laarzen en vind het ook ontzettend geil als je mij neukt als ik mijn laarzen nog aan heb.
Geile trans ontdekken
Charissa
★★★★★★★★★★
Ik ben een lief meisje maar heb geen poesje... Ik zoek een lieve man die een stuk ouder is als ik en me accepeert als sexfriend voor sensuele nachten samen.
Sexfriends met Charissa
Lana
★★★★★★★★★★
Ik ben een beetje verlegen, maar wanneer ik me op mijn gemak voel, kan ik helemaal los gaan. Ik zoek iemand voor een vaste relatie dus als je interesse hebt... ik wacht op je
Relatie met Lana
Esmee
★★★★★★★★★☆
Lange shemale zoekt leuke man voor spannende relatie. Ik hou erg veel van sex en hoop dat je zin hebt om elke dag met mij te vrijen. Veel liefs van Esmee
Relatie met Esmee
Summer
★★★★★★★★★☆
Ik ben gek op vluggertjes... even samen naar de WC om me in mijn reet te neuken of elkaar lekker afzuigen. Wie kent dit gevoel? Laat het me weten en we spreken wat af!
Vluggertje met Summer
© 2024 ShemaleDate.net