Gratis Aanmelden

Geile vrouw met pik (47) sex

Patricia74 (47)

Vrijgezel en dat wil ik ook zo houden, maar dat betekent niet dat ik geen behoeftes heb! Ik speel veel met mezelf maar heb zin in een man die mij flink te pakken kan nemen en het vooral spannend durft te maken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Patricia74
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 16/04/1974
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Geile vrouw met pik Patricia74 van 47 sex
ReevaDiva (27)
★★★★☆
Ik ben Reeva en ik ben wie ik ben. Ik ben trots op mijn authenticiteit en trots op mijn lichaam. Daarom verpak ik mijzelf ook graag in mooie, luxe lingerie en pakjes. Wat mooie netkousen erbij en een mooi stel naaldhakken en ik voel me op en top sexy. Wat ik hier zoek is een man die mij waardeert om hoe ik ben, die mij graag mee in bed neemt en die zichzelf ook helemaal durft te geven.
Geheime shemale neuken
SheHoertje (26)
★★★★☆
Ik vind het wel lekker als een man de baas over me wil spelen. Als hij bepaalt wat er gebeurt en hoe en hoe lang. Ik laat me graag als een hoertje gebruiken.
Strakke shemale ontdekken
Shesub (53)
★★★★☆
Heb je zin in een lekkere geile date met mij? Of even wat afleiding? Veel is mogelijk, alles is bespreekbaar. Ik heb een lekker extraatje en ben ook een goede onderdanige. Durf jij mij aan?
Hardcore transsexueel sex
Gwennie (30)
★★★★☆
Na een relatie van 2 jaar is het over. De man in kwestie begon mij te dwingen om over mijn eigen ik te zwijgen tegen mijn omgeving. Tja dat is niet wat ik wil, ik ben wie ik ben en wie dat niet aanstaat heeft pech gehad. Nu zoek ik een lieve man, waar ik in de eerste plaats weer seks kan delen, juist omdat ik geen wisselende contacten wil.
Geile tranny ontdekken
Jadebabe (30)
★★★★☆
Eens even kijken hoor... Ik had een heel mooi verhaal bedacht om hier neer te zetten maar na het zien van al die lekkere foto s weet ik het niet meer. Wat een heerlijke mannen hier en allemaal net zoals mij op zoek naar sex. Ik denk dat er hier wel iemand is die ook zoekt naar een avondje sex?
Hete tranny aftrekken
Wantsarelation (32)
★★★★☆
What you see, is what you get, en zelfs nog een beetje meer, want ik heb een heerlijke verrassing voor je in mijn slipje verstopt. Ik heb nog niet eerder een vaste relatie gehad, maar het lijkt mij toch wel fijn om met iemand dat speciale te hebben. En eerlijk gezegd ben ik het ook wel een beetje zat om alleen maar sexcontacten te hebben. Ik hoop hier een leuke man tegen te komen die niet bang is om een relatie aan te gaan met een shemale. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen, want buiten dat ik een tijgerin in bed ben, kan ik ook nog eens heel erg lief en romantisch zijn.
Spannende tranny sex
Jasmine
★★★★★★★★★★
Wie o wie wil mij in mijn strakke reetje neuken en me helemaal vol met zaad naaien? Ik ben heel onderdanig en doe alles voor je. Ik slik ook tot de laatste druppel.
Sexdate met Jasmine
Frederique
★★★★★★★★★★
Ik ben eenzaam en ik zou heel graag een man willen ontmoeten die goed voor mij zal zorgen en die ik regelmatig mag verwennen in bed of waar dan ook, want ik kan dat heel goed.
Relatie met Frederique
Madelon
★★★★★★★★★☆
Ik zoek per direct een sexfriend met wie ik leuke avonden en nachten door kan brengen. Dit ben ik echt en dit is waar je mee mag spelen als we seks hebben. En dat zullen we vaak hebben...
Sexfriends met Madelon
Jada
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik ben een Vlaamse shemale en alweer een tijdje single. Ik zoek een lieve man voor een serieue relatie. Ik houd heel erg van orale en anale seks.
Relatie met Jada
© 2024 ShemaleDate.net