Gratis Aanmelden

Hardcore tranny (32) contacteren

Dolly90 (32)

Ik ben zo geil dat ik zelf bijna niet meer weet wat ik er mee aan moet. Ik zit hier dus elke dag geil, zonder man. Dat kan toch niet? Dus hou je ook van stoute seks, dan moet je bij mij zijn. Het liefst zo hard mogelijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: Dolly90
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Nieuwesluis
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 24/3/1989
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Hardcore tranny Dolly90 van 32 contacteren
XemmalienX (23)
★★★★☆
Een leuke, gezellige en sportieve meid met het hart op de goede plek. Dat ben ik! Maar ik ben meer. Ik ben een harde werker, een eeuwige vrijgezel, een levensgenieter en een sportieveling. Weet je al genoeg? Wil je meer weten, dat kan. Dan stuur je gewoon even een berichtje.
Sexy shemale pijpen
CandyJ (33)
★★★★☆
Ik ben dol op pijpen en ik vind het heerlijk om dat zo lang vol te houden tot je mijn mondje volspuit.
Spannende tranny aftrekken
Kathija (24)
★★★★☆
Als ik met mezelf speel, word ik altijd heerlijk nat als ik eerst aan mijn vingers lik en ze dan langzaam in mijn kontje laat glijden. Helemaal gek word ik als dan met mijn andere hand mijn stijve pik onder handen neem.
Hardcore shemale sex
HardePikVoorJou (29)
★★★★☆
Een harde pik ja die heb ik wel. Ik geniet er dan ook heerlijk van om er mee te spelen. Hij is gewoon te lekker om van af te blijven. Elke gelegenheid die ik heb om hem even aan te raken grijp ik dan ook aan. Nu mag er weleens iemand anders mee spelen.
Discrete tranny aftrekken
VirginShemale (18)
★★★★☆
Vrouwelijk en toch ook een man, ehm jongen sorry. Ja ik ben nog maagd, het kan kijk maar goed. Ik ben nog piepjong haha op zoek naar een echte man die mij wil ontmaagden en samen met mij wil genieten. Wie weet waar we uitkomen he?
Discrete ladyboy dating
SophieShemale31 (30)
★★★★☆
Ik ben een shemale en ik vind het geil om met jongens of mannen sex te hebben die nog geen ervaring hebben met een shemale. Je mag me alles vragen. Je moet wel serieus zijn anders hoeft het voor mij niet. x Sophie
Spannende tranny aftrekken
Yvanca
★★★★★★★★★☆
Ik zou het heel leuk vinden om een sex vriendje te vinden... Als jij van tedere en sensuele transsexuelen houdt ben ik wellicht de juiste persoon voor jou..
Sexfriends met Yvanca
Giulia
★★★★★★★★★★
Ik zou graag een leuke man willen ontmoeten die mijn sex vrienje kan worden. Ik hou heel erg veel van vrijen, maar ik heb momenteel geen partner voor de sex.
Sexfriends met Giulia
Roelofje
★★★★★★★★★★
Hoi lieverds, ik zoek een tedere man die zich wil bekommeren om een lief meisje met een piemeltje. Ik ben heel gehoorzaam en doe alles wat je maar wilt. Liefs en kusjes
Relatie met Roelofje
Coba
★★★★★★★★★☆
Ik ben geen vrouw en ik ben geen man... ik heb het beste van beide... Nieuwsgierig? Neem dan contact met me op en ik zal je alles laten zien en alles vertellen...
Sexdate met Coba
© 2024 ShemaleDate.net