Gratis Aanmelden

Hardcore tranny (32) contacteren

Dolly90 (32)

Ik ben zo geil dat ik zelf bijna niet meer weet wat ik er mee aan moet. Ik zit hier dus elke dag geil, zonder man. Dat kan toch niet? Dus hou je ook van stoute seks, dan moet je bij mij zijn. Het liefst zo hard mogelijk.

Maak contact met haar
  1. Naam: Dolly90
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Nieuwesluis
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 24/3/1989
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Hardcore tranny Dolly90 van 32 contacteren
Xlovers (43)
★★★★☆
Ik heb elke dag mijn medicatie nodig. Elke dag een flinke shot met zaad voor mij. Bij voorkeur rechtstreeks uit de bron zo in mijn mond. Maar als ik het van je buik af mag likken, is dat ook geil.
Sexy trans date
Home-Alone (31)
★★★★☆
Ik ben schoon, ik ben vrijgezel en ik heb lekkere tieten en een grote lul. Ik ben hier om iemand te neuken die geïnteresseerd is in mij. Ik denk niet dat ik iets anders moet zeggen dan dat je mij een bericht kan sturen en dan we zullen er meer over praten.
Strakke tranny vrijpartij
NancysLust (41)
★★★★☆
Als shemale is het leven niet altijd even gemakkelijk. Mannen versieren bijvoorbeeld. Veel hetero mannen lijkt het wel geil eens met een shemale naar bed te gaan, maar veel van hen vluchten mijn bedje ook weer uit als ze merken dat ik hen wil neuken.. Jammer maar zo zij het. Hier kan ik eerlijk en open vertellen op voorhand wat ik van je wil en met je wil, dus nu jij weet dat ik ook jouw kontje zou willen neuken, zou je nog steeds interesse hebben?
Discrete trans neuken
LeukeRieke (34)
★★★★☆
Hai Allemaal ik ben een nette en leuke shemale meid. Ik doe aan afspreken in hotels of bij mannen/stellen thuis, kan ook jou oraal bevredigen in de auto, GEEN buitenseks of SM!
Sexy tranny sex
SexInhalen (41)
★★★★☆
Pas gescheiden en mezelf voorgenomen om eens een flink portie sex in te halen!
Mooie trans sex
ForseVerassing (37)
★★★★☆
Wat ontzettend spannend is dit! Mijn vriend doet dit ook, niets lekkerder dan buiten de deur neuken. Ik heb wel een klein geheimpje. Nouja, klein, als ik opgewonden ben, wordt het een hele jongen. Als jij daar wel eens mee zou willen spelen, mag je een berichtje achterlaten.
Lekkere trans date
Betsie
★★★★★★★★★★
Ik wil jouw lekkere poesje zijn en je mag me overal aaien. Ik zal heel lief voor je zijn en ook jou verwennen. Kom jij mijn borsten en met pikkie eens strelen?
One-night-stand met Betsie
Abeltje
★★★★★★★★★☆
Ik ben nog heel jong en onervaren, dus ik zoek hier mannen om wat meer ervaring mee op te doen. Ik masturbeer heel veel, maar wil nu graag experimenteren met echte sex met anderen.
Vluggertje met Abeltje
Marith
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand voor sex, heel veel sex, want ik heb echt dringend een lekkere man nodig voor een goed beurt (of meerdere!) Laat je wat van je horen, schatje?
One-night-stand met Marith
Coba
★★★★★★★★★★
Zin in een vluggertje met mij? Ik ben altijd in voor een lekker heet potje sex. We kunnen samen rukken, elkaar pijpen, maar elkaar in de kont nemen vind ik ook altijd prettig.
Vluggertje met Coba
© 2024 ShemaleDate.net