Gratis Aanmelden

Hardcore trans (40) contacteren

Shandy1982 (40)

Sexy, sensueel, heet, geil en in tip top conditie, en jij geile man? kan jij het ook wel een tijdje volhouden?

Maak contact met haar
  1. Naam: Shandy1982
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 21/03/1982
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Hardcore trans Shandy1982 van 40 contacteren
CutieJessy (32)
★★★★☆
Ja ik heet echt Jessy en ja die leuke vrouw op die foto ben ik ook echt. Ik ben een geile shemale die graag geneukt wil worden. Standje 69 is een groot favoriet van mij en tijdens de daad ben ik graag bottom. Ik wil dat je me als het vrouwtje behandelt, simpelweg omdat ik een vrouw ben.
Strakke tranny pijpen
XLLenneke (54)
★★★★☆
Nooit gedacht dat ik nog eens in een vaste relatie zou belandden als speciale vrouw. Toch inmiddels al 8 jaar gehuwd en sinds anderhalf jaar hebben we er een open huwelijk van gemaakt. Beide hebben we gewoon regelmatig behoefte aan sex met een ander. De perfecte oplossing voor ons. Ik kan op afspraak dus ook gewoon ontvangen, schop ik manlief even het huis uit haha.
Geheime travo dating
SingleKirsten (26)
★★★★☆
Hoi hoi, ik ben een vrolijke spontane shemale die weet wat ze wil... Wie o wie wil sex met mij? Ik ben al een tijdje alleen maar ik wil wel de sex hebben die ik nodig heb.
Discrete shemale date
XLGeschapen (35)
★★★★☆
Erg groot geschapen en daarom ben ik meestal slechts de bottom. Ik vind het heel lekker om gepijpt te worden maar zou toch ook eens graag mijn pik in een warm gaatje duwen.
Spannende tranny dating
CarolineLena (28)
★★★★☆
Hoi ik ben Lena, het onderdanige typje van ons twee. Mijn dominante shemale vriendin heet Caroline en wij zouden het best geil vinden als jij ook eens met ons mee komt doen. Let wel op, Caroline bepaalt wat er gebeurt ;)
Geile shemale aftrekken
Shirleymeta_ (40)
★★★★☆
Ik heb er lang over moeten doen om mezelf te accepteren wie ik ben en nu ik daar eindelijk doorheen ben, zie ik mijn pik als een enorme reuzen-klit die het ontzettend fijn vind om bewerkt te worden als je me lekker in mijn kontje neukt.
Sexy trans date
Klaaske
★★★★★★★★★☆
Ik ben een super geile shemale die verslaafd is aan anale sex en ik zoek altijd mannen die zin hebben om mij even lekker in de kont te neuken. Met condoom.
Vluggertje met Klaaske
Betsie
★★★★★★★★★☆
Ik heb altijd zo veel in seks, wie komt mijn pik eens lekker verwennen en mijn aarsje penetreren? Ik heb echt zo'n in geile seks. Ik laat je ook volop genieten!
Vluggertje met Betsie
Liselotte
★★★★★★★★★★
Op zoek naar een sexfriend voor een spannanden en ook kinky relatie met veel seks. Ik hou van spanning en ook van geile experimentjes in bed. Don't keep me waiting..
Sexfriends met Liselotte
Karmijn
★★★★★★★★★☆
Durf jij mijn slipje omlaag te trekken? En durf jij te spelen met wat je daar aan zult treffen? Dan wil ik graag een nachtje met jou doorbrengen. Laat wat van je horen...
One-night-stand met Karmijn
© 2024 ShemaleDate.net