Gratis Aanmelden

Hardcore trans (37) pijpen

Channel77 (37)

Ben een agressieve dame. Niet in het dagelijks leven, al ben ik dan ook behoorlijk dominant, maar als we seks hebben, gaat het hard. Ik ben niet van het lieve, ik neem je gewoon keihard als ik daar zin in heb. Wil je schaamteloos gebruikt worden, moet je een bericht achterlaten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Channel77
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 17/4/1982
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Hardcore trans Channel77 van 37 pijpen
Abke (35)
★★★★☆
Ga je mee in bad met me? Niets is geiler dan neuken in het warme water. Lekker veel oraal mag ook niet ontbreken dus laten we snel afspreken.
Geile tranny verwennen
Druifje (29)
★★★★☆
Hier een hitsig jong druifje dat nog in het rijpingsproces zit. Wie wil mij nu proeven en later weer? Ze zeggen dat de wijn steeds lekkerder smaakt hoe ouder die wordt.
Mooie tranny contacteren
HotAssFiona (31)
★★★★☆
Studeren is niet aan mij besteed maar orale sex en neuken? Daar blink ik in uit. Als je denkt dat ik bluf dan moest je het maar eens komen uitproberen. Ik waarschuw je van tevoren... je kan zomaar eens verslaafd raken aan sex met mij!
Lekkere tranny sex
HugeOne (41)
★★★★☆
Best fors geschapen en das niet voor iedereen weggelegd helaas. Daarom zoek ik hier een man die daar niet voor terugschrikt.
Hete trans vrijpartij
SylvanaShemale (26)
★★★★☆
Ik: lief, spontaan, eerlijk, gezellig, weinig grenzen, op zoek naar sex!
Discrete shemale date
WijnEnSex (21)
★★★★☆
Ik zou je willen uitnodigen voor een wijntje te drinken en dan eens te kijken of we er een leuke avond van kunnen maken samen. Ik heb niet veel eisen, alleen dat je wel een leuk gesprek moet kunnen voeren en dat je ook wel een beetje spannend bent
Strakke ladyboy neuken
Liselotte
★★★★★★★★★★
Hou jij van likken en pijpen? Heb jij ook een lekkere pik die ik fijn af kan zuigen? laat dan snel wat van je horen, want ik kan wel weer een nieuwe sexpartner gebruiken...
Sexfriends met Liselotte
Marleen
★★★★★★★★★☆
Je kunt mij altijd contacteren voor een vluggertje of voor langer. Let op: ik ben shemale! Ik neuk anaal, ik pijp, maar slik niet en ik laat me afzuigen.
Vluggertje met Marleen
Audrey
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een sex vriendje die me regelmatig in mijn kontje wil neuken. Ik ben gewillig en onderdanig en zoek dan ook een dominante man, die wat ouder is dan ik..
Sexfriends met Audrey
Frouke
★★★★★★★★★★
Sexy meisje met pik zoekt per direct een man voor een relatie. Eerst kennis maken online, dan afspreken en pas de tweede keer gaan we sex hebben, als het zover komt.
Relatie met Frouke
© 2024 ShemaleDate.net