Gratis Aanmelden

Hete tranny (34) sex

Dimona1852 (34)

Hey daar, ik ben Dimona een hete she met een lekkere paal die echt nodig weer eens door een lekkere man gepijpt en verwend moet worden. Mijn kontje is ook al een tijdje niet meer lekker genomen, dus als je dat de eerste keer iets rustiger en voorzichtiger zou willen doen??

Maak contact met haar
  1. Naam: Dimona1852
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Asperen
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 15/3/1987
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Hete tranny Dimona1852 van 34 sex
SweetNikki (20)
★★★★☆
Er is meer aan mij dan dat je op het eerste oog kan zien. Want ik heb een verrassing voor jou in mijn broekje. Ik zie er uit als een echte vrouw maar ik ben een shemale en dit houdt dus in dat ik het beste van 2 werelden heb.
Sexy ladyboy date
PopIt (35)
★★★★☆
Ik val onder de noemer stoere vrouw. Ik rijd motor, korte haren, ik rook, ik voetbal, heb tattoos en gebruik voor wat extra gemak wel eens een popper (klinkt gay he?!). Maar ik ben ook zeker heel vrouwelijk en verruil mijn voetbalschoenen met alle liefde voor een stel goede pumps en mijn tenue voor een jurkje waarin mijn borsten goed naar voren komen.
Hete tranny ontdekken
WholePackageX (28)
★★★★☆
Ben opzoek naar een man om een lekker geil afspraakje mee te hebben. Ben voor alles in, anaal, pijpen, slikken, aftrekken, buitensex enz.
Mooie shemale sex
HortenceWantsSex (31)
★★★★☆
Een lekkere vent heb ik niet in mijn leven, super jammer want dat zorgt er voor dat ik al weer even geen sex meer heb gehad. Dat is toch saai? Ik sport veel en vaak, mijn lichaam is in top conditie maar nu wil ik eens sporten in bed.
Spannende tranny contacteren
HornyPriscilla (29)
★★★★☆
Waarom heb ik deze website niet eerder ontdekt? Er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open. Een wereld met allemaal heerlijke spannende mannen die de meest geweldige teksten hebben neer gezet. Ik vraag me af zijn al die mannen hier echt zo gewillig als dat ik hoop dat ze zijn?
Hardcore tranny ontdekken
DoReMia (28)
★★★★☆
Het kan me niet schelen wat andere mensen van me denken en misschien word ik nu wel een slet genoemd of zo maar dat boeit me niet. Neuken met een man doe ik maar maximaal 2 keer. Herhalingen is niet zo aan mij besteed en het is ook niet de bedoeling dat ik me aan iemand ga binden. Leve mijn vrijheid en dat geef ik voor niks of niemand op. Sex moet lekker zijn en wat ik lekker vind? Pijpen en gepijpt worden en ook mijn kontje mag een beurt krijgen.
Hete shemale sex
Fay
★★★★★★★★★★
Zin in mijn lekkere zwarte pik? Ik ben een geile shemale uit Ommen en zoek hete mannen voor plezier. Gewoon een nachtje lekker sexen met z'n tweetjes, wat vind jij daarvan?
One-night-stand met Fay
Jacquelien
★★★★★★★★★★
Ik ben een heel onschuldige meid met een heerlijke verrassing in mijn slipje... WIl jij daar eens kennis mee maken? Dan word ik wellicht minder onschuldig ;)
Sexdate met Jacquelien
Mae
★★★★★★★★★★
Als jij opgewonden raakt van mijn erectie wil ik ook heel graag een foto van jouw geile pik zien. Laat je die aan me zien? Of laat je hem eens in het echt zien? Kan gezellig worden..
One-night-stand met Mae
Franske
★★★★★★★★★★
Ik zoek een nieuwe vriendje voor een spannenden relatie. Ik ben een slanke shemale met kleine borsten, maar met een lekkere pik waar je veel mee mag spelen...
Relatie met Franske
© 2024 ShemaleDate.net