Gratis Aanmelden

Hete tranny (29) sex

JongErvaren (29)

Hoi hoi! Ik ben dan wel de oudste nog niet, maar weet al wel wat ik graag wil, een lekkere man om veel geile dingen mee te doen en die raad weet met een tweede lul, die van mij word immers ook graag verwend! Ik heb ideen genoeg, aan afwisseling geen tekort maar ben nu voor al heel benieuwd, wie het aandurft.

Maak contact met haar
  1. Naam: JongErvaren
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: De zilk
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 5/6/1992
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Hete tranny JongErvaren van 29 sex
Romylekker (36)
★★★★☆
Ik heb niet een beetje lust, ik heb heel veel lust! Ik kan daar verder ook niks aan doen. Soms probeer ik dat wel hoor. Nou ja soms, zeg gerust bijna elke dag. Ik speel met mezelf dan stiekem onder de douche, in bad, op de wc, of waar dan ook. Ik denk dat jij wel in de gaten hebt dat ik dol ben op sex en er dus echt niet zonder kan!
Lekkere trans verwennen
YadeShemale (31)
★★★★☆
Je ziet het misschien niet aan mij, maar toch is het zo. Ik ben Yade een shemale vrouwtje uit Drenthe. Ik doe veel aan sport en verzorg mezelf goed.
Mooie tranny sex
TedereManGezocht (26)
★★★★☆
Ik hou van passionele maar tedere seks. We nemen er lekker de tijd voor, strelen, lekker tongzoenen, mmmm!
Strakke shemale ontdekken
EsjeBesje (27)
★★★★☆
Ik ben wel een wilde hoor. Ik doe alles wat niet mag en daar geniet ik ook nog eens lekker van. Ik ben single, wil nu sex hebben met jou. Doe je pik in mijn mond zodat ik eraan kan zuigen
Strakke shemale ontdekken
Sheyyyy (23)
★★★★☆
Elke dag denk ik aan sex, elke dag ben ik ermee bezig en ik speel dan ook elke dag met mezelf. Ik trek graag aan mijn pik, maar het is toch wel beter als er eens een paar lippen omheen zitten. Iemand die mij wil pijpen? En die zich ook door mij wil laten pijpen?
Discrete shemale dating
SandraEnJohan (33)
★★★★☆
Hey hoi. Een lekker liefdeskoppeltje hier op zoek naar zo nu en dan wat extra spanning tussen de lakens. Bij interesse gewoon vragen wat je weten wil.
Geile tranny sex
Neeltje
★★★★★★★★★☆
Ik ben heel romantisch en teder. Ik zoek een lieve man voor een opwindende relatie. Let op: ik ben heel vrouwelijk, maar ik heb een mannelijk geslachtsdeel! Tot binnenkort?
Relatie met Neeltje
Antje
★★★★★★★★★☆
Ik heb zin in een vluggertje, ergens in een hoekje, buiten, in de natuur, tegen de auto, in de lift.. zeg maar... Ik heb altijd een potje glijmiddel bij me...
Vluggertje met Antje
Marinde
★★★★★★★★★☆
Verlegen, maar niet preuts. Ik bn een jonge shemale met een groot libido en ben op zoek naar een leuke jonge kerel voor een relatie. Foto\'s van mijn gezicht op verzoek.
Relatie met Marinde
Sien
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn slipje omlaag wil trekken en met mijn de verrassing die ik daar in bewara, wil spelen.. Ik zal je niet teleurstellen, neem dat maar van mij aan
One-night-stand met Sien
© 2024 ShemaleDate.net