Gratis Aanmelden

Hete tranny (30) contacteren

GeilKontjeGewenst (30)

Ik ben op zoek naar een lekker kontje welke ik met mijn geile pik eens lekker mag verwennen terwijl jij ondertussen lekker geil aan mijn tepeltjes likt..

Maak contact met haar
  1. Naam: GeilKontjeGewenst
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 11/1/1992
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Hete tranny GeilKontjeGewenst van 30 contacteren
SchrikNiet (37)
★★★★☆
Ik bezorg mannen nogal eens een schrikeffect. Zodra ze mijn bobbel voelen begint er al iets te dagen maar wanneer ze mijn slipje dan omlaag trekken springt hen wel een heel grote verrassing tegemoet.
Hardcore trans aftrekken
HornyKitty (28)
★★★★☆
hete meid, zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ben een wilde in bed en zoek een man die daar wel mee overweg denkt te kunnen :P
Strakke shemale ontdekken
Dorpslet228 (30)
★★★★☆
Ik hoop dat ik via deze weg wel iemand kan vinden die bij me past, zodat we samen een leuke tijd kunnen hebben. Ik weet niet zo goed wat ik over mezelf kwijt wil, ik denk dat dat beter in het gesprek kan, en niet hier op mijn profiel
Spannende tranny date
WeinigGeduld (20)
★★★★☆
Ik ben heel vaak geil maar kan er geen kant mee op behalve solosex. Ik zoek dus snel een geile date!
Geile ladyboy pijpen
Kontie (19)
★★★★☆
Een beetje verlegen ben ik nog wel.. Ik heb nog niet zoveel ervaring en moet nog best veel leren. Ik vind het allemaal erg spannend, maar ben erg leergierig en wil alles doen om wat minder verlegen te zijn.
Strakke ladyboy aftrekken
Missylove (38)
★★★★☆
Als jij ermee kan leven dat ik een man heb waar ik altijd weer naar terug ga, kunnen wij wel eens een goede match zijn. Mijn man is mijn soulmate, maar seks kan ik met iedereen hebben. Dus kom maar op!
Geile trans verwennen
Jojanneke
★★★★★★★★★★
Ik zoek mannen die mij een nachtje willen komen verwennen, want ik ben zwaar verslaafd aan sex. Ik kan meer dan 6 keer per dag spermaa spuiten. Ik wacht op je...
One-night-stand met Jojanneke
Caroline
★★★★★★★★★★
Ik ben een heel lieve shemale met een flink werktuig dat wel weer eens verwend mag worden. Dus als er liefhebbers zijn... laat het me even weten, want ik heb interesse!
Sexdate met Caroline
Ietje
★★★★★★★★★★
Ik ben heel vaak geil en heb niet altijd een partner voor de sex in mijn buurt, dus ik ben continu op zoek naar liefhebbers die me willen ontmoeten voor een geil vluggertje
Vluggertje met Ietje
Jasmijntje
★★★★★★★★★☆
IK ben een lekkere meid met een geile pik en ik zoek iemand die regelmatig sex met mij wil hebben, want ik heb nogal veel behoefte aan sex en hoop dus echt op een leuke hete relatie..
Relatie met Jasmijntje
© 2024 ShemaleDate.net