Gratis Aanmelden

Hete trans (36) sex

Zuigertje87 (36)

Ik heb een relatie met een vrouw, maar zo af en toe moet ik gewoon een lekkere pik leegzuigen. Mag ik dat bij jou eens doen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Zuigertje87
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 12/8/1986
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Hete trans Zuigertje87 van 36 sex
SexSeksSex (30)
★★★★☆
Ik ben niet hier voor geile praat online. Ik wil echte actie. Ik wil pijpen en gepijpt worden. Neuken en geneukt worden. Net zo lang tot we geen zaad meer over hebben. Voldaan en met een lege zak weer naar huis, dat idee.
Discrete tranny aftrekken
Chabli (44)
★★★★☆
Hoe het er bij jou voor staat, dat weet ik niet. Maar ik kan jou wel vertellen dat ik een man het liefste hard heb. Ik zuig graag, slik nog liever en kan van tongen, gepijpt worden en neuken in verschillende standjes geen genoeg krijgen. Nog steeds genoeg om te proberen en hier op zoek naar jou.
Strakke vrouw met pik vrijpartij
GeileNellie (29)
★★★★☆
Ik ben Nellie een lekkere shemale en wil jou wel eens even heerlijk pakken! Met mij kun je echt alle kanten op, ik schroom nergens voor en jouw wensen vervul ik allemaal! Woon op mezelf en werk als verkoopster in een parfumerie.
Mooie tranny aftrekken
Manintha (24)
★★★★☆
Soms ben ik gewoon geil en dan kijk ik online kijken. Zo ben ik ook hier terecht gekomen. Dit was niet waar ik naar op zoek was, maar het heeft wel mijn aandacht getrokken. Wat ik hier zie dat bevalt me wel en hopelijk is er iemand die mij leuk genoeg vindt om het contact aan te gaan.
Sexy shemale neuken
ElisaShe (27)
★★★★☆
Ik ben een geile shemale en kom uit Zuid-Holland. Ik ben een halfbloed maar geboren en getogen in Nederland. Ik kom er gelijk eerlijk voor uit ik ben een shemale noem mezelf ook wel eens een penismeisje want ja ik heb een heerlijke penis.
Mooie shemale aftrekken
NolaBig (42)
★★★★☆
Ik wil gewoon geile sex met een man en dat we een sex relatie kunnen opbouwen en misschien wel meer. Ik ben bijna overal wel voor in en alles is bespreekbaar.
Hardcore trans dating
Sijgje
★★★★★★★★★★
Zijn hier nog mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie? Met een shemale? Ik heb inmiddels wel behoefte gekregen aan wat meer vastigheid met een leuke man...
Relatie met Sijgje
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben per direct op zoek naar mannen die willen dat ik bij hem kom overnachten. Ik doe bijna alles. Bespreek de mogelijkheden per private message. Groetjes, M.
One-night-stand met Mienke
Meke
★★★★★★★★★★
Hoi, ik ben een jonge ladyboy en ik zoek een lieve man die een sex relatie met mij wil opbouwen. Ik ben niet zo groot geschapen, maar ik vind het wel leuk je je te pijpen.
Relatie met Meke
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Wil je dat ik me omdraai? Om te zien dat ik geen poesje heb? Of kom je me zelf eens opzoeken bij mij thuis om de voorkant van mijn lichaam te ontdekken?
Sexfriends met Elisabeth
© 2024 ShemaleDate.net