Gratis Aanmelden

Hete trans (37) sex

Roza-Queen (37)

Kontje of mondje? de keus is aan jou, Lief he van mij?

Maak contact met haar
  1. Naam: Roza-Queen
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Eiland
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 28/7/1984
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Hete trans Roza-Queen van 37 sex
buddha (38)
★★★★☆
Mijn kont is er klaar voor, ik heb mijn broek naar beneden en daar past een lekkere pik in. Ik heb er al een fijne buttplug in gehad bij gebrek aan beter dus jij mag hem er lekker in rammen en me gillend laten komen! Dat kan ik wel aan je overlaten?
Geheime trans date
DashaLover (26)
★★★★☆
Ik heb nog bijna nog nooit seks gehad en dat vind ik wel jammer. Ben nog echt onervaren en dat wil ik niet meer. Ik wil meer seks en ik wil daar echt van genieten. Ik zoek geen vriendje, maar een seksvriendje.
Geheime shemale ontdekken
Aaisha993 (24)
★★★★☆
Mijn naam is AAISHA, een verleidelijke knappe Shemale. Ik ben hier voor een lekker man die een jonge, mooie, leuke, sexy en liefhebbende engel wel ziet zitten. Ik ben 1.75 lang, weeg 60 kg, Dikke tieten (D-Cup) met wulpse rondingen. En niet te vergeten een goed werkende (19 cm) lang onbesneden piemel. Ik heb een gladde zijdezachte blanke huid, Lang blond haar, bruine ogen en mooie lippen. Je zou zeggen een angel in the Flesh met een beetje extra.
Hardcore shemale aftrekken
TaschaGeil (40)
★★★★☆
Ik heb altijd genoten van mijn vrijheid en leven zonder verplichtingen. Ik wil gewoon mijn eigen leven leiden.Goeie fuckbuddies, dat is waar ik naar op zoek ben. Zolang we een goeie klik hebben en het leuk hebben, ruwe sex en thats it!
Lekkere trans vrijpartij
MarijneGenot (29)
★★★★☆
Heerlijk als hij lekker hard wordt en begint op te zwellen in je broek... Ja ik weet het, want ik heb er zelf ook 1. Als je dan ook nog eens iets kan doen waardoor dat lekkere gevoel alleen nog maar sterker wordt, dan is het helemaal genieten.
Hete tranny neuken
Gabi (24)
★★★★☆
Sinds kort ben ik weer single. Dat is fijn want nu kan ik alles doen wat ik zelf wil. En er zijn veel dingen die ik wil proberen. Sex met een leuke vreemde man zie ik wel zitten
Strakke shemale neuken
Martje
★★★★★★★★★★
Ik ben een stout katje dat op zoek is naar een lieve man die goed voor mij wil zorgen. Ik drink heel graag melk... die ik rechtstreeks uit jouw pik zuig... interesse ?
Relatie met Martje
Adriana
★★★★★★★★★☆
Ik duik niet zomaar met de eerste de beste man het bed in. Versier me op een classy manier en je zult er geen spijt van krijgen. Een nacht met mij zul niet nooit vergeten.
One-night-stand met Adriana
Geartsje
★★★★★★★★★★
Hi, ik zoek leuke jongens die eens heerlijk met mijn pik willen komen spelen. En die mij in mijn kontje komen neuken en me hard willen laten spuiten. Zal ik ook bij jou doen...
Vluggertje met Geartsje
Audrey
★★★★★★★★★★
Ik voel me een beetje eenzaam en zou vannacht graag willen doorbrengen met een lieve jongen die heerlijk tegen me aan komt liggen en mijn penis wil betasten..
One-night-stand met Audrey
© 2024 ShemaleDate.net