Gratis Aanmelden

Lekkere shemale (26) aftrekken

GalinaShe (26)

Heb je al eens iets gehad met een lady als mijzelf? Nee dan is het dringend het moment om het een keer te proberen.

Maak contact met haar
  1. Naam: GalinaShe
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 24/6/1996
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Lekkere shemale GalinaShe van 26 aftrekken
GeileNellie (29)
★★★★☆
Ik ben Nellie een lekkere shemale en wil jou wel eens even heerlijk pakken! Met mij kun je echt alle kanten op, ik schroom nergens voor en jouw wensen vervul ik allemaal! Woon op mezelf en werk als verkoopster in een parfumerie.
Mooie tranny aftrekken
DominaMetPik (38)
★★★★☆
Altijd al eens gedomineerd willen worden door een echte shemaledan is dit je kans! Ik kick erop om mannen alles te laten doen wat ik wil en hoe ik het wil.
Lekkere trans pijpen
LekkereManoek (42)
★★★★☆
Ondanks dat ik al jaren een stabiele relatie heb blijf ik een jager. Ik zie overal mooie mannen lopen en kan de drang niet onderdrukken om zon man het hof te maken. Mijn vriend weet hiervan hoor, ook hij heeft wel eens sex buiten onze relatie om. Voor ons werkt het zo. Dus eens zien of hier ook lekkere hapjes verstopt zitten.
Mooie trans dating
Alexis-Barber411 (35)
★★★★☆
Ik heb het goed voor elkaar. Op mijn 21ste opende ik mijn eerste kapperszaak. Heb er nu al zo een 15 door het hele land heen. En daarom kan ik al lekker genieten van een luxe leventje en heb ik alle zaakjes op orde. Nu tijd om andere ook te laten genieten van dit leventje maar dan bij mij thuis in de slaapkamer waar ik jou van top tot teen mag verwennen. Dat begint met een erotisch etentje wat je van mijn lichaam af mag eten en eindigt met.....
Geheime tranny vrijpartij
DikkePikVoorJou (29)
★★★★☆
Wat kan ik allemaal vertellen? Ik ben gewoon wie ik ben. Een levendige dame met een goed en lekker leven. Ik geniet van de dingen die op mijn pad komen en doe graag waar ik zelf zin in heb. Ik woon alleen en ik heb zin in spannende geile dingen, daarvoor ben ik hier om een lekkere geile hete man te vinden.
Strakke tranny sex
MaritaShe (27)
★★★★☆
Shemale op zoek naar lekkere mannen. Ik ben Marita en woon in Almere. Ik zoek lekkere jongens of mannen die het eens willen doen met een shemale.
Sexy shemale dating
Hendrieke
★★★★★★★★★☆
Ik heb zweer zin om eens goed verliefd te worden op een lieve man met wie ik een leuke en hete relaie op kan bouwen. Ik woon in Almere. Hoop wat van je te mogen horen.
Relatie met Hendrieke
Cathelijn
★★★★★★★★★★
Hoi, mijn laatste relatie liep uit op een mislukking, dus ik ben weer vrijgezel en daar houd ik niet zo van.. Ik zoek een warme man die op jonge ladyboys valt...
Relatie met Cathelijn
Jada
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik ben een Vlaamse shemale en alweer een tijdje single. Ik zoek een lieve man voor een serieue relatie. Ik houd heel erg van orale en anale seks.
Relatie met Jada
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een lieve geile man die zich wil bekommeren om mijn shemale penis die al een hele tijd niet meer verwend is en dringend gelikt en gerukt moet worden.
One-night-stand met Ayla
© 2024 ShemaleDate.net