Gratis Aanmelden

Lekkere tranny (33) neuken

Joannan (33)

Ik heb alles goed voor elkaar in mijn leven. Leuke baan, veel leuke mensen om me heen en ik heb een leuk huisje. Ik ben zelf precies wie en hoe ik het zelf wil. Ik ben trots op mezelf. Nu nog iemand vinden om het soms eens gezellig mee te hebben

Maak contact met haar
  1. Naam: Joannan
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 19/05/1988
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Lekkere tranny Joannan van 33 neuken
Aaisha993 (24)
★★★★☆
Mijn naam is AAISHA, een verleidelijke knappe Shemale. Ik ben hier voor een lekker man die een jonge, mooie, leuke, sexy en liefhebbende engel wel ziet zitten. Ik ben 1.75 lang, weeg 60 kg, Dikke tieten (D-Cup) met wulpse rondingen. En niet te vergeten een goed werkende (19 cm) lang onbesneden piemel. Ik heb een gladde zijdezachte blanke huid, Lang blond haar, bruine ogen en mooie lippen. Je zou zeggen een angel in the Flesh met een beetje extra.
Hardcore shemale aftrekken
dionna1988 (33)
★★★★☆
Ik ben elke dag geil, en wil dus dan ook elke dag lekker en hard genomen worden, durf jij het met mij aan?
Sexy tranny contacteren
StoeipoesjeSanna (36)
★★★★☆
Mijn naam is Sanna, ik ben een vrijgezelle meid en echt een stoeipoes wil jij met mij stoeien?
Hete trans verwennen
GeileRosientje (27)
★★★★☆
Ik ben per ongeluk hier op terecht gekomen en ik weet niet wat te zeggen. Wat is dit dan voor geils! Ik was gewoon op zoek naar wat porno en nu zit ik hier. Ik vind het wel wat hebben hoor want het is erg spannend hier. Er is vast ook wel een leuke man voor een geil avondje?
Lekkere shemale neuken
VeelTeGeven (43)
★★★★☆
Al jarenlang een vaste partner maar we laten elkaar wel af en toe vrij. Ik heb veel om te geven zoals je kunt zien en dat doe ik dan ook maar al te graag aan nieuwsgierige mannen.
Hardcore trans aftrekken
HeteDees (25)
★★★★☆
Zin in sex heb ik altijd! En ik heb een paar exen die niet zo waren en daardoor zijn we ook uit elkaar gegaan. Ik hou echt veel van sex maar daarom heb ik besloten niet meer te gaan voor een relatie. Ik wil een man voor sex en niet meer dan dat.
Lekkere shemale aftrekken
Caithlyn
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een leuke knul die mij eens lekker in mijn strakke kontje komt neuken, want de behoefte is groot... Ik kijk uit naar je reactie! Alleen als je echt wil!
Vluggertje met Caithlyn
Fienke
★★★★★★★★★★
Ik droom er van om jouw hand te voelen die mijn pikje lekker stijf maakt en ik wil je tong voelen die me overal likt en je lippen die me afzuigen. Maak mijn sterretje ook nat!
Relatie met Fienke
Yvanca
★★★★★★★★★☆
Ik zou het heel leuk vinden om een sex vriendje te vinden... Als jij van tedere en sensuele transsexuelen houdt ben ik wellicht de juiste persoon voor jou..
Sexfriends met Yvanca
Annebel
★★★★★★★★★☆
Hoi hoi ik ben Annebel en ik zoek mannen die bij mij thuis willen komen om me in mijn kontje te neuken. Ik pijp ook heel graag. Alleen als je serieus van plan bent om te komen!
Vluggertje met Annebel
© 2024 ShemaleDate.net