Gratis Aanmelden

Lekkere tranny (34) date

MariSante (34)

Mag ik weten waarom jij hier bent? Ik ben hier voor seks, een lekkere vent een beetje een dominante man die mij wel lekker kan en wil verwennen en wil nemen. Lekker diep in mijn kontje?

Maak contact met haar
  1. Naam: MariSante
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Opmeer
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 10/4/1988
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Lekkere tranny MariSante van 34 date
BaasjeNabrisa (31)
★★★★☆
Geil baasje met een goed gevulde C cup en een willig worstje dat maar al te graag overuren draait..
Hardcore tranny verwennen
SelineShe (31)
★★★★☆
Ik ben een shemale uit Zeist. Ik zoek gratis contacten met geile mannen. Ik heb mijn pik nog maar ben van plan om een geslachtsoperatie te ondergaan. Dan ben ik een 100% vrouw. Ik hou van anaal, rollenspellen, 1 op 1 sex en sex met meerdere mannen. Ik ben vaak erg geil.
Hardcore tranny sex
PatriciaPik (20)
★★★★☆
Lieve spontane shemale op zoek naar vele geile avontuurtjes of een lekkere relatie. Gezelligheid is OOK belangrijk!
Lekkere ladyboy aftrekken
Bobbie (40)
★★★★☆
Na een teleurstellende relatie van bedrog zoek ik in eerste instantie alleen een bedpartner. Ik sta eventueel wel open voor meer maar dat zal de tijd uit moeten wijzen.
Mooie trans date
AChantee (41)
★★★★☆
Ik ben de laatste jaren druk geweest met het opbouwen van mijn bedrijfje, dat is me goed gelukt en ik heb nu een goedlopend bedrijfje waar ik luxe van kan leven. In die drukke tijd heb ik regelmatig losse contacten gehad om toe te geven aan mijn behoeftes en lusten. Nu ben ik denk ik meer toe aan een meer vaste relatie bij voorkeur met voldoende vrijheid voor beiden.
Geheime trans ontdekken
marishe (40)
★★★★☆
Kleine borsten maar een lekkere forse paal. Een echte bottom, dat ben ik. Dus mij kan je het beste verwennen door me lekker af te trekken tijdens het zoenen, me even heerlijk diep en intens te pijpen en daarna, lekker geil in mijn kontje te neuken. Zou jij dat willen? Dan spreek me maar eens aan oke?
Discrete trans vrijpartij
Shemalesletje
★★★★★★★★★☆
Ik ben verslaafd aan sex en zoek iemand om regelmatig sex mee te kunnen hebben, zonder dat we een vaste relatie hebben. Ik ben slank, jong en heb een lekkere pik..
Sexfriends met Shemalesletje
Sabrina
★★★★★★★★★☆
Hi, ik ben Sabrina en ik zoek een lief maatje voor de sex. Ik ben dol op anale sex en laat me graag als een sletje afneuken door een man met een lange pik... Ben jij dat?
Sexfriends met Sabrina
Jenna
★★★★★★★★★★
Mijn strakke kontje kan wel weer eens een stevige penis gebruiken die er even lekker in heen en weer pompt. Ik ben klein en rank, maar ik weet van aanpakken hoor...
Vluggertje met Jenna
Fleur
★★★★★★★★★☆
Zou je het leuk vinden als ik me omdraai? Zodat je kunt zien wat voor een lekkere pik ik heb? Of kom je het zelf in het echt ontdekken? Ik hoop het laatste...
Vluggertje met Fleur
© 2024 ShemaleDate.net