Gratis Aanmelden

Lekkere trans (41) neuken

Leyra (41)

In mijn werk deel ik de lakens uit, maar privé hou ik ervan als een echte man me de les leest. Je mag me heel streng aanpakken: ballen afbinden, knijpers op mijn tepels, billenkoek....

Maak contact met haar
  1. Naam: Leyra
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 7/1/1981
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Lekkere trans Leyra van 41 neuken
DjairaKusjes (38)
★★★★☆
Dit is voor mij de laatste poging om er in te slagen om een leuke kerel te vinden. Tot nu toe is mij dat nog steeds niet gelukt en ik heb werkelijk waar geen idee waarom niet? Ik houd van een goed rollenspel, heb een zeer creatieve geest wat je tijdens te seks terug ziet, kan romantisch zijn, kan hardcore gaan.. Eigenlijk kan ik alles zijn wat jij wil..
Hardcore trans aftrekken
LadyRR (41)
★★★★☆
Ik ben lekker los en vooral prettig gestoord ;). Ik hou van lekkere kinky seks en het mag er van mij dus best wel ruig aan toe gaan. Ik hou van lak, leer en hoge laarzen en vind het ook ontzettend geil als je mij neukt als ik mijn laarzen nog aan heb.
Geile trans ontdekken
dionna1988 (33)
★★★★☆
Ik ben elke dag geil, en wil dus dan ook elke dag lekker en hard genomen worden, durf jij het met mij aan?
Sexy tranny contacteren
Sheyyyy (23)
★★★★☆
Elke dag denk ik aan sex, elke dag ben ik ermee bezig en ik speel dan ook elke dag met mezelf. Ik trek graag aan mijn pik, maar het is toch wel beter als er eens een paar lippen omheen zitten. Iemand die mij wil pijpen? En die zich ook door mij wil laten pijpen?
Discrete shemale dating
PopIt (35)
★★★★☆
Ik val onder de noemer stoere vrouw. Ik rijd motor, korte haren, ik rook, ik voetbal, heb tattoos en gebruik voor wat extra gemak wel eens een popper (klinkt gay he?!). Maar ik ben ook zeker heel vrouwelijk en verruil mijn voetbalschoenen met alle liefde voor een stel goede pumps en mijn tenue voor een jurkje waarin mijn borsten goed naar voren komen.
Hete tranny ontdekken
EsjeBesje (27)
★★★★☆
Ik ben wel een wilde hoor. Ik doe alles wat niet mag en daar geniet ik ook nog eens lekker van. Ik ben single, wil nu sex hebben met jou. Doe je pik in mijn mond zodat ik eraan kan zuigen
Strakke shemale ontdekken
Eleanor
★★★★★★★★★☆
Ik heb zo\'n lekker pikje en ik wil zo graag dat je er mee komt spelen! Wanneer heb je tijd? Al is het maar voor een vluggertje... ik wacht op je, schatje
Vluggertje met Eleanor
Stientje
★★★★★★★★★★
Hai.. ik ben een lief zeemeerminnetje en ik heb een spannende verrassing onder mijn rokje. Heb je zin om te ontdekken wat ik daar verberg? Ik laat het je heel graag zien!
Sexdate met Stientje
Rosanne
★★★★★★★★★★
Ben altijd wel te vinden voor een lekker vluggertje, dus als je interesse hebt in een zeer potente shemale, neem dan even contact met me op. Ik zin in Gelderland.
Vluggertje met Rosanne
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een lieve geile man die zich wil bekommeren om mijn shemale penis die al een hele tijd niet meer verwend is en dringend gelikt en gerukt moet worden.
One-night-stand met Ayla
© 2024 ShemaleDate.net