Gratis Aanmelden

Mooie shemale (25) dating

Gina97 (25)

Beginnende TS opzoek naar gelijkgestemden om ideen uit te wisselen en mij tips te geven mbt de transformatie naar een echte vrouwlijke shemale. Ik heb al sinds kind het gevoel gehad in het verkeerde lichaam te zitten en ben nu zo blij dat ik die eerste stap heb genomen. begin over 2 maanden met hormonen dus dan zal ik de echte veranderingen gaan zien en merken. Ben al begonnen mn gaatje een beetje te rekken want daar moeten straks dan heel wat piemels in gaan passen. Nog enige tips?

Maak contact met haar
  1. Naam: Gina97
  2. Leeftijd: 25 Jaar
  3. Woonplaats: Urk
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 17/03/1997
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie shemale Gina97 van 25 dating
SandraEnJohan (33)
★★★★☆
Hey hoi. Een lekker liefdeskoppeltje hier op zoek naar zo nu en dan wat extra spanning tussen de lakens. Bij interesse gewoon vragen wat je weten wil.
Geile tranny sex
HotLola (37)
★★★★☆
En weer ben ik verlaten door een man die zei van mijn lul, tieten en kontje te genieten en nooit meer iets anders zou willen dan mij, en weer voor een echte vrouw.. het schiet niet op zo en de relaties laat ik maar weer even lekker voor wat het is. Wel heb ik zo mijn behoeften dus zoek ik iemand die daaraan zou kunnen en willen voldoen..
Geheime trans sex
HeteJeans (26)
★★★★☆
Even een geil nieuwtje van mijn kant. Ik heb mezelf net lekker afgetrokken terwijl er een speeltje in mijn ster zat. Hoewel ik liever met een man speel heb ik er toch wel van genoten! Maar nu wil ik toch wel een man om mee te spelen. En hij met mij.
Geheime shemale pijpen
MissChiyara (37)
★★★★☆
Penis lengte, die moet je zelf maar even invullen, daar heeft iedereen een hele andere kijk op. Getint ben ik wel inderdaad, niet omdat ik ergens uit een Exotisch land vandaan kom, maar meer om ik gewoon weg niet zonder mijn zonnebank kan. Lijkt mijn verschijning jou wat en meen jij dat mijn pik best weleens in jouw kontgaatje zou passen, of wil jij gewoon eens jouw pik tussen mijn memmen verstoppen, mag allemaal. Maar stuur jij mij dan wel even een berichtje?
Hete trans dating
SweetLizzy (18)
★★★★☆
Jonge, moderne, lieve meid met verrassing. Via deze weg ben ik op zoek naar een lieve man die mij nieuwe ervaringen wil geven.
Strakke ladyboy dating
DivaCindy (30)
★★★★☆
Hey hier sta ik dan. Wel een beetje goedkoop misschien om mezelf zo te kijk te zetten, maar het staat vol met de advertenties dus dan zal het wel meevallen. Ben vrouw maar met iets extras wat ook wel weer heel lekker kan zijn voor beiden partijen. Ik ben vrijgezel en mijn sexleven is momenteel 10 x niks meer.
Geile tranny vrijpartij
Janna
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een vaste vriend die met mij een leuke relatie op wil bouwen. Met veel fun en veel seks natuurlijk. Mijn foto hier laat alles zien, dus come and get me!
Relatie met Janna
Eefke
★★★★★★★★★★
Wat zou jij doen als je me 's nachts zo tegen kwam? Me lekker knuffelen en zoeken? Mijn ballen masseren? Me pijpen? Misschien kunnen we een spannende ontmoeting regelen?
Vluggertje met Eefke
Mathilde
★★★★★★★★★☆
Ik ben een geil sletje en ik wil je graag meenemen naar het bos om daar even lekker te gaan sexen. Elkaar heerlijk afzuigen en in het kontje neuken... Ook zo\'n zin in?
Vluggertje met Mathilde
Trijn
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een sexfriend die geen probleem heeft met de kleine lengte van mijn piemeltje. Ik laat me heel graag afzuigen en ik kom graag klaar in je mond. Ik heb heel lekker zaad..
Sexfriends met Trijn
© 2024 ShemaleDate.net