Gratis Aanmelden

Mooie tranny (31) date

LittleStrong (31)

Let niet op het formaat, Jack Russels zijn over het algemeen ook gevaarlijker dan een Rottweiler..

Maak contact met haar
  1. Naam: LittleStrong
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Middenbuurt
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 12/1/1990
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie tranny LittleStrong van 31 date
Leonor (36)
★★★★☆
Wie gaat mijn wekelijkse sauna avond een stuk geiler maken? Sinds enige tijd ga ik wekelijks en leerde er al hele leuke mensen kennen. Maar ze hebben niet de geile insteek die ik heb. Dus om het eens een andere swing te geven zoek ik naar een kerel die de saunaruimte als neukgrot wil gebruiken. Hou je dat vol?
Geile trans ontdekken
Flowerz (31)
★★★★☆
mijn relatie is teneinde, eigenlijk ben ik er ook wel blij mee hoor, want het was al een tijdje seks loze relatie, en aangezien ik toch wel van seks hou, heb ik me hier nu aangemeld en hoop ik een geile pik te vinden die mij lekker wil verwennen
Lekkere tranny vrijpartij
Steffy7 (28)
★★★★☆
Ik ben gek op kinderen en ik ben me er van bewust dat ik die nooit zelf zou kunnen krijgen. Dus dan breng ik andermans kinderen maar wat bij. Zelf kan ik ook nog heel wat leren. Op seksgebied ben ik een ramp! Een kusje, een beetje pijpen en daar is het bij gebleven. Maar hoe voelt het nu aan om geneukt te worden of om zelf te neuken? Geen idee!
Sexy shemale vrijpartij
WeinigWoordenVeelDaden (20)
★★★★☆
Geen idee wat ik hier moet vertellen, zit stiekem al te fantaseren over onze 1e ontmoeting hihi.
Strakke ladyboy date
SheScarlet (24)
★★★★☆
Fantaseer jij wel eens over seks met een shemale? Durf je die fantasie ook echt te laten worden? Dan hoop ik natuurlijk dat je mij uitkiest om je droom uit te laten komen. (Kies mij kies mij!)
Discrete shemale sex
Mandydy (33)
★★★★☆
Wat heb ik en wie ben ik? Wie ik ben dat is simpel, een lekkere dame met heel veel stoute zin. Wat ik wil dat is nog simpeler. Gewoon lekker genieten, alleen de lusten en verder geen lasten. Die lasten heb ik geen zin in.
Geile tranny pijpen
Donna
★★★★★★★★★★
Wat vind je van mijn tietjes? Zou je daar eens aan willen sabbelen? Ik heb nog iets anders waar je dan aan mag sabbelen en likken... Kom je ontdekken wat dat is?
Sexdate met Donna
Danine
★★★★★★★★★☆
Ik ben al weer een tijdje vrijgezel en ik zoek nu toch wel wer een leuke partner om regelmatig sex mee te kunnen hebben. Een man of een vrouw of een andere shemale..
Sexfriends met Danine
Jojanneke
★★★★★★★★★★
Ik zoek mannen die mij een nachtje willen komen verwennen, want ik ben zwaar verslaafd aan sex. Ik kan meer dan 6 keer per dag spermaa spuiten. Ik wacht op je...
One-night-stand met Jojanneke
Marleen
★★★★★★★★★☆
Je kunt mij altijd contacteren voor een vluggertje of voor langer. Let op: ik ben shemale! Ik neuk anaal, ik pijp, maar slik niet en ik laat me afzuigen.
Vluggertje met Marleen
© 2024 ShemaleDate.net