Gratis Aanmelden

Mooie tranny (33) neuken

Zinsi (33)

Eventjes voor de duidelijkheid, ik zoek geen moraalridder maar een anaalridder. En de rest spreekt dan wel voor zich denk ik zo?

Maak contact met haar
  1. Naam: Zinsi
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 11/7/1989
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Mooie tranny Zinsi van 33 neuken
HeteAnna (27)
★★★★☆
Ik ben een echte knuffelkont en kan er dan ook geen genoeg van krijgen. Ik vind het super lekker om te knuffelen en elkaar goed te verkennen. Voor mij geen extreme dingen, geen gekke dingen alleen maar passie en lieve rustige sex.
Hardcore shemale date
Xlovers (43)
★★★★☆
Ik heb elke dag mijn medicatie nodig. Elke dag een flinke shot met zaad voor mij. Bij voorkeur rechtstreeks uit de bron zo in mijn mond. Maar als ik het van je buik af mag likken, is dat ook geil.
Sexy trans date
ExtraSpeciaal553 (19)
★★★★☆
Natuurlijk ben ik speciaal, maar eigenlijk is iedereen op zijn of haar manier speciaal. Wat mij speciaal maakt is wat ik als vrouw met mij meedraag. Een bonus, een extraatje. Maar dat betekend ook dat ik als vrouw iets mis. Ik zie het alleen zelf niet als gemis. Weet je wat lekker is? Altijd sex kunnen hebben omdat je niet last hebt van maandelijke ongemakken. Als dat geen extra speciaal voordeel is weet ik het ook niet meer.
Geheime ladyboy neuken
Flowerz (31)
★★★★☆
mijn relatie is teneinde, eigenlijk ben ik er ook wel blij mee hoor, want het was al een tijdje seks loze relatie, en aangezien ik toch wel van seks hou, heb ik me hier nu aangemeld en hoop ik een geile pik te vinden die mij lekker wil verwennen
Lekkere tranny vrijpartij
RebelBelinda (41)
★★★★☆
Jaren geleden ben ik veranderd en is mijn leven compleet omgedraaid. Sindsdien zit ik ook een een relatie. Maar ik merk dat ik ben gegroeid. Ik merk dat ik verder ben gekomen. Ik wil meer ontdekken in het leven en ik wil vooral veel sex hebben
Spannende trans date
Djezzy (35)
★★★★☆
Hallo lekkerding mijn naam is Djezzy een geile shemale. Ik ontvang bij mij thuis waar ik de nodige speeltjes en andere verzamelspulletjesheb om ons samen een onvergetelijke avond te bezorgen.
Discrete tranny ontdekken
Emilie
★★★★★★★★★☆
Het zou erg fijn zijn als ik weer eens een man kon ontmoeten die me accepteert zoals ik ben en met wie ik een leuke tijd kan doorbrengen. Hoe ik ben? Deze foto laat het zien..
One-night-stand met Emilie
Liefke
★★★★★★★★★☆
Ik ben een geile shemale en ik hou er van om mannen te pijpen. Ik slik altijd alles door. Dus wie zin heeft in een vluggertje of een avondje sex met me is welkom..
Vluggertje met Liefke
Yvanca
★★★★★★★★★☆
Ik kan wel weer eens een goede beurt gebruiken, of nog liever gezegd: beurten, want ik ben onverzadigbaar. Wie wil mijn sexmaatje worden? Vanavond al?
Sexfriends met Yvanca
Megan
★★★★★★★★★☆
Hiii, ik zoek een heel lieve jongeman die open staat voor een relatie... Ik ben elf heel vrouwelijk, hoewel ik in mijn slipje iets lekkers voor jou heb...
Relatie met Megan
© 2024 ShemaleDate.net