Gratis Aanmelden

Mooie tranny (35) sex

DickboopsShelly (35)

Weet jij hoe het voelt om altijd anders te zijn geweest en dat niemand je begreep?! Dat ik gepest werd en mij verdriet aan gedaan werd? Maar dat ik mijn pesters terug heb gepakt door hen te verleiden met mijn borsten, niet wetende dat ik vroeger dat jongetje was wat hen kleineerde? Toen ze in mijn kruis voelden hadden ze hun handen vol en voor zij het wisten had ik ze al helemaal volgepompt!! Dat was mijn manier om daar over heen te stappen en mezelf nog sterker te voelen.

Maak contact met haar
  1. Naam: DickboopsShelly
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Kruis
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 17/2/1986
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Mooie tranny DickboopsShelly van 35 sex
Aicha (31)
★★★★☆
Dag geile mannen. Hier ben ik dan, ik ben Aicha en ik heb een lat relatie maar van seks is geen sprake. Nou ja, super saaie seks. Ik wil graag buiten seks en seks op een parking bijvoorbeeld. Durf je dat ook aan?
Discrete tranny date
BubbleJaim (25)
★★★★☆
Even wat over mezelf vertellen en ja dan vraag ik me af. Wat te vertellen? Ik ben gewoon wie ik ben. Single, mezelf, hard werkend en wonend in mijn eigen appartement. Wil je meer weten dat kan. Je mag me alles vragen wat je maar kan bedenken. Voor mij is het wel belangrijk dat het gaat over sex.
Sexy shemale dating
ShirleyTempel (48)
★★★★☆
Hey ik ben Shirley en ik zoek eigenlijk niet echt. Ik zou gewoon graag eens gevonden willen worden door een lekkere man die zich aan mij zou willen vergrijpen. Eerst lekker pijpen in 69, daarna een beetje zoenen en langzaam je lul in mijn sterretje voelen verdwijnen..
Mooie vrouw met pik aftrekken
Snnke (34)
★★★★☆
Een hete kerel omdat ik op zijn pik wil stuiteren, op een mooi paard wil rijden en wil genieten van een harde pik in mijn strakke kont. Mijn gevoelige tepels wachten op je mond om ze stijf te maken...trek je ook aan mijn haar als je bij me bent?
Lekkere tranny dating
Louise2889 (34)
★★★★☆
Vertel ik je later
Mooie tranny sex
Jitskexxx (32)
★★★★☆
Zoals je kan zien op de foto zit ik er helemaal klaar voor om eens lekker te daten! Dus do you like what you see neem dan snel contact op met me! x Jitske
Hete tranny neuken
Annichje
★★★★★★★★★★
Ben gewoon super geil en ontvang met plezier geile mannen die zich in de kont willen laten neuken door mij en die mij goed van achteren willen afnaaien!
One-night-stand met Annichje
Annemarije
★★★★★★★★★★
Ik wil graag een man ontmoeten die mij neemt zoals ik ben: met flinke borsten en met een lekkere penis die elke dag minstens een keer moet spuiten. Kun jij mij aan?
Relatie met Annemarije
Shania
★★★★★★★★★★
Ik ben een transsexueel uit Limburg en ik zoek een soort van vaste sex relatie. Dus dat we samen spannende dingen doen zonder koppeltjes gedoe, snap je?
Sexfriends met Shania
Leona
★★★★★★★★★★
Ik ben altijd in voor een lekker potje sex, spontaan, waar dan ook... gewoon elkaar even lekker verwennen en hard spuiten. Alleen als je van jonge shemales houdt!
Vluggertje met Leona
© 2024 ShemaleDate.net