Gratis Aanmelden

Mooie tranny (35) aftrekken

JessyExtra (35)

Gewoon heel simpel. Een lekkere stoute meid, qua lengte wat klein (maar dat helpt met het niet hoeven bukken), en paar lekkere volle borsten en een enorm stijve paal. Wat wil je nog meer?

Maak contact met haar
  1. Naam: JessyExtra
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 16/05/1986
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie tranny JessyExtra van 35 aftrekken
Dorpslet228 (30)
★★★★☆
Ik hoop dat ik via deze weg wel iemand kan vinden die bij me past, zodat we samen een leuke tijd kunnen hebben. Ik weet niet zo goed wat ik over mezelf kwijt wil, ik denk dat dat beter in het gesprek kan, en niet hier op mijn profiel
Spannende tranny date
DestinyyShe (26)
★★★★☆
Zoals je op de foto al kunt zien ik ben zoals ze dat mooi noemen een shemale. Ik voel me gewoon mens met iets extras. Ik kan van alles genieten ik zit niet vast aan hokjes of gedachten van zo hoort het.
Spannende shemale verwennen
Larissaa (36)
★★★★☆
In rust stand is mij pik maat M.. maar welke maat denk jij dat hij zal zijn wanneer hij gruwelijk stijf is en klaar is om lekker een kontje te neuken??
Discrete trans ontdekken
Shanty (45)
★★★★☆
Ik ben een shemale die deze stap al en tijd geleden heeft gemaakt. Ik ben dus compleet vertrouwd in mijn lichaam en weet precies wat ik lekker vind. Nu nog uitvinden waar jij van houdt.
Sexy vrouw met pik neuken
Amannnda (37)
★★★★☆
Een spannend feestje met meerdere mannen erbij is mijn ultieme droom. Mijn vriend voelt daar totaal niets voor maar wel mag ik van hem af en toe eens met een andere man naar bed gaan. Hij krijgt van mij die vrijheid uiteraard ook. Ik hoop hier dus wat ondeugende avontuurtjes te beleven.
Mooie trans neuken
Finne (33)
★★★★☆
Ik hou wel van grote dingen in mijn kontje en omdat mijn partner niet zo een grote heeft ben ik dus eigenlijk op zoek naar een seksmaatje met een grote pik die me regelmatig even komt neuken.
Geile tranny aftrekken
Rolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een leuke one-night-stand om me eens uitgebreid mee te kunnen vermaken. Let op, ik heb geen vagina, he! Vergis je niet ;) Tot snel...
One-night-stand met Rolien
Ansje
★★★★★★★★★☆
Ik ben een kinky shemale sletje en ik zoek mannen die mij willen neuken en in mijn mond klaar willen komen. Ik hou van vluggertjes, lekker hard en stevig..
Vluggertje met Ansje
Iris
★★★★★★★★★★
Als jij een keer gereden wilt worden door mijn dikke pik moet je me direct een geil berichtje sturen en ik penetreer je dan met plezier in je mond en in je kont...
Vluggertje met Iris
Aniek
★★★★★★★★★★
Ik ben een beetje verlegen in het begin maar als ik eenmaal uit de kleren ben, ben ik ook niet meer te stoppen. Wie mag ik dan verwennen? Jou? Laat dan een message achter..
One-night-stand met Aniek
© 2024 ShemaleDate.net