Gratis Aanmelden

Mooie tranny (35) verwennen

XSannahX (35)

Ik ben een geile shemale met oog op mannen die houden van iets "extra". Specialiteiten: oraal en anale seks, creampie.

Maak contact met haar
  1. Naam: XSannahX
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 17/3/1987
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie tranny XSannahX van 35 verwennen
BenJijDeVolgende (36)
★★★★☆
Pas twee keer goed en lekker in mijn kontje genomen, eerlijk gezegd, zoek ik eigenlijk een passieve man, die lekker relaxed gaat liggen na het voorspel en dat ik hem heerlijk berijden mag. Daar geil ik het meeste op namelijk.
Lekkere trans contacteren
GalinaShe (26)
★★★★☆
Heb je al eens iets gehad met een lady als mijzelf? Nee dan is het dringend het moment om het een keer te proberen.
Lekkere shemale aftrekken
Sylviiaa (26)
★★★★☆
Wat mij betreft mag het dak er af. Ik leef mijn eigen leven en doe dat op mijn eigen manier. Ik geniet van de dingen die op mijn pad komen en geniet vooral van de kleine dingen. De opkomende zon, de koeien die voor het eerst weer de wei in mogen en ga zo maar door. Waar ik niet van geniet is mensen die negatief zijn en altijd maar zeuren om het zeuren. Hoe sta jij in het leven? En ben jij wel een lekkere hete man?
Strakke shemale sex
VoedMijnVerslaving (28)
★★★★☆
Ik drink niet en ik rook niet, mijn verslaving is een heel stuk gezonder. Goed voor de conditie ook en iedere keer dat ik een shot neem maakt het me gelukkig. Als je nog meer hints nodig hebt dan ben je niet de geschikte man haha.
Geile shemale date
JaneH (27)
★★★★☆
Weet je wat een geile fantasie van mij is? Om door meerdere mannen genomen te worden in mijn kontje. Als dat ook jouw ultieme fantasie is, moeten we snel wat regelen, want ik kan niet langer wachten.
Geheime shemale sex
SexEnVrijheid (25)
★★★★☆
Vrijheid, blijheid is ideaal toch? Maar waar krijg je dat nog zonder meteen een gebrek aan sex? Ja of je moet betalen voor sex. In mijn geval een beetje lastig, of toch niet.... Mhhh, hoe dan ook, het zou absoluut niet nodig hoeven zijn.
Mooie shemale ontdekken
Lynn
★★★★★★★★★☆
Heb jij een lekkere dikke pik die je wel eens in mijn kontje zou willen steken? Neem dan even contact met me op... Ik ben op zoek naar een nieuwe sexfriend
Sexfriends met Lynn
Egbertje
★★★★★★★★★☆
ZOu het leuk vinden als ik je liet zien wat ik in mijn slipje heb? Ik denk dat het iets is wat je heel lekker zult vinden. Ik laat het je erg graag zien...
One-night-stand met Egbertje
Fay
★★★★★★★★★★
Heren gezocht voor vluggertjes in de natuur. Ik neuk jou in de kont en ik laat me daarna door jou in de kont neuken. Orale sex is ook mogelijk. Veel is bespreekbaar met mij..
Vluggertje met Fay
Rolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een leuke one-night-stand om me eens uitgebreid mee te kunnen vermaken. Let op, ik heb geen vagina, he! Vergis je niet ;) Tot snel...
One-night-stand met Rolien
© 2024 ShemaleDate.net