Gratis Aanmelden

Mooie trans (40) date

Bobbie (40)

Na een teleurstellende relatie van bedrog zoek ik in eerste instantie alleen een bedpartner. Ik sta eventueel wel open voor meer maar dat zal de tijd uit moeten wijzen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Bobbie
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Sprokkelbosch
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 2/1/1981
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie trans Bobbie van 40 date
Mara96 (26)
★★★★☆
Er is één ding waar ik heel erg van hou en wat me ontzettend opwindt. Helaas is het ets waar mijn vriendje helemaal niet van kan genieten :( Ik hou van rollenspellen, dat is echt iets waar ik erg opgewonden van raak.
Mooie shemale contacteren
HeteDees (25)
★★★★☆
Zin in sex heb ik altijd! En ik heb een paar exen die niet zo waren en daardoor zijn we ook uit elkaar gegaan. Ik hou echt veel van sex maar daarom heb ik besloten niet meer te gaan voor een relatie. Ik wil een man voor sex en niet meer dan dat.
Lekkere shemale aftrekken
Keirageil (28)
★★★★☆
Ik heb geleerd om eerst naar mezelf te kijken. Zelf ben ik nog opgevoed met normen en waarden en ik vind het echt niet normaal wat ik soms om me heen zie gebeuren. Het respect naar elkaar toe is vaak ver te zoeken. Ik hoop me hier even terug te kunnen trekken en alle ellende te kunnen vergeten die er om me heen en op de wereld speelt. Lekkere sex is wat voor mij op dit moment telt.
Hete shemale verwennen
StouteBui (19)
★★★★☆
Hey schatje, ik heb een surprise voor je onder mijn slipje kom je even spieken? Hihi ik ben in een stoute bui jij ook?
Geheime ladyboy aftrekken
Suzette99 (34)
★★★★☆
Even wat gezelligheid op een andere manier vinden dat lijkt me wel wat. Dat gezegd hebbende ben ik hier terecht gekomen. Als ik ergens wat gezelligheid en wat leuks kan vinden dan is dat volgens mij hier wel. Beetje leuk kletsen vind ik leuk, maar nog leuker vind ik het om te genieten van sex. Ik heb veel lekkers voor je.
Spannende tranny date
Daisy1 (41)
★★★★☆
Ik heb een lekkere pik die snel stijf word en die nu vooral veel spuit. Ik zoek gewoon een heerlijke man voor een heerlijke tijd. Ik ben ook erg benieuwd wat je allemaal zou willen.laten we lekker geil doen samen en wie weet worden we vrienden!
Hete trans verwennen
Coosje
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een geile vent die me eens diep komt pijpen en me lekker in mijn kontje wil nemen. Ik kan zelf ook goed pijpen en ik slik altijd alles helemaal door...
Sexdate met Coosje
Fay
★★★★★★★★★★
Heren gezocht voor vluggertjes in de natuur. Ik neuk jou in de kont en ik laat me daarna door jou in de kont neuken. Orale sex is ook mogelijk. Veel is bespreekbaar met mij..
Vluggertje met Fay
Angelique
★★★★★★★★★★
Ik zou eigenlijk wel weer eens een vaste relatie willen hebben, met iemand die mij accepteert zoals ik ben, dat wil zeggen: een shemale! Ik hoor het wel als je interesse hebt..
Relatie met Angelique
Cathalijne
★★★★★★★★★★
Ik ben altijd geil en ik zoek daarom mannen die zin hebben in een potje sex met mij. Ik ben een jonge shemale met een behoorlijk lange pik waar je fijn mee mag spelen..
Vluggertje met Cathalijne
© 2024 ShemaleDate.net