Gratis Aanmelden

Mooie trans (36) pijpen

Jennyisgeil (36)

Ik heb wel iets dat ik heel goed kan en dat is pijpen. Een pik in mijn mond en ik zorg ervoor dat die pik gaat spuiten. Maar buiten dat ik dus soms heel stout ben kan ik ook heel lief zijn. En ik ben een echte dame dus behandel mij ook zo

Maak contact met haar
  1. Naam: Jennyisgeil
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 10/12/1985
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Mooie trans Jennyisgeil van 36 pijpen
Kellyyy967 (18)
★★★★☆
Een geil wijfie maar ik heb wel iets meer. Ik ben op zoek naar een man die lekker met mijn tieten kan spelen en met mijn pik. Ja ik heb ook een heerlijke penis. Waar ik van hou is lekker zuigen, pijpen en slikken. Spreekt dit jou aan dan hoor ik je graag.
Sexy ladyboy verwennen
Flowerz (31)
★★★★☆
mijn relatie is teneinde, eigenlijk ben ik er ook wel blij mee hoor, want het was al een tijdje seks loze relatie, en aangezien ik toch wel van seks hou, heb ik me hier nu aangemeld en hoop ik een geile pik te vinden die mij lekker wil verwennen
Lekkere tranny vrijpartij
Ornella90 (32)
★★★★☆
Wie wil me even lekker komen neuken? Gewoon 1 keer goed neuken en dan weer weg, ik wil verder niets van je.
Strakke tranny sex
AnimeAstrid (35)
★★★★☆
Ik hou wel van een leuk verkleedpartijtje, een geil rollenspel, van anime en manga.. Maar natuurlijk ook van lekker neuken zonder condoom want die schurende rubbertjes vind ik maar niets.. Mocht jij hier ook wel voor te vinden zijn, dan hoor ik je heel graag..
Hardcore tranny sex
Chanelle95 (26)
★★★★☆
Lieve en spontane meid, aardig, sociaal en hard op zoek naar liefde, aandacht en genot. Kun je me alle drie geven? Des te beter, anders ga ik graag op date met je om te zien welke wel van toepassing zou zijn hihi
Spannende shemale sex
LadyMonalisa (32)
★★★★☆
Zeg, zou jij misschien eens willen komen kijken wat ik allemaal voor lekkers in mijn panty heb verstopt? Ik beloof je een mond vol hoor. Kom je gauw?
Geheime tranny verwennen
Ingje
★★★★★★★★★☆
Ik sta open voor vluggertjes en ontvang je met plezier om samen even heerlijk te rukken, pijpen of anaal te neuken. Zeg het maar, ik doe heel veel! Ik sta helemaal open
Vluggertje met Ingje
Anne-Wieke
★★★★★★★★★☆
Ik ben romantisch meisje met een leuk cadeautje in mijn slipje en ik zoek een lieve man met wie ik wat leuks op kan bouwen en met wie ik veel lol kan hebben.
Relatie met Anne-Wieke
Kathelijn
★★★★★★★★★★
Ik ben een eenzame ladyboy op zoek naar een vaste partner voor een relatie. Ik val op wat oudere mannen. Ik heb nog niet zo veel ervaring, maar sta wel open voor veel dingen.
Relatie met Kathelijn
Bartje
★★★★★★★★★☆
Ik heb veel geprofiteerd van mijn vrijgezellen bestaan, maar vind dat het nu tijd is om een relatie op te bouwen met een man, met wie ik lekker kan experimenteren in bed.
Relatie met Bartje
© 2024 ShemaleDate.net