Gratis Aanmelden

Mooie trans (41) neuken

Meesteres-Lola (41)

Ben je op zoek naar een meesteres?Ben je een onderdanig persoon om te genieten van een kinky BDSM-spel Natuurlijk staat niets je in de weg om meteen op een oproepje te reageren!

Maak contact met haar
  1. Naam: Meesteres-Lola
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 7/1/1978
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie trans Meesteres-Lola van 41 neuken
Mischou (31)
★★★★☆
Bottom gurly die zich heel graag aanbied aan lekkere mannen die maar uit zijn op 1 ding. Geil neuken en die hete, lange schwanz van jou zo diep mogelijk in mijn strakke reet.
Hete tranny sex
Colleenprincess362 (39)
★★★★☆
Wat kan ik zeggen, mijn klokkenspel jeukt mij tussen de benen vandaan en dan nog mijn stijve tepels die zo stijf zijn dat ik ze niet eens meer kan verbergen. Knipper maar eens met je ogen en beeld je in hoe lekker dat er wel niet uit ziet. Ik ben zelf wel een beetje hardcore en hou van freestyle. Gewoon go with the flow en wie er dan door wie gevuld wordt dat zien wij dan wel weer.
Lekkere trans verwennen
Lauranne (36)
★★★★☆
Gehuwd met de liefste maar helaas in bed niet echt wat het is geweest. Daarom hier discreet op zoek naar een ruige neuktijger. Een man die mij laat voelen dat ik de bottom ben..
Strakke trans vrijpartij
Priscilx (28)
★★★★☆
Ik val maar gewoon met de deur in huis, ik ben op zoek naar een lekkere man met wie ik ten eerste heerlijk mee kan genieten, veel lol mee kan maken en lekker gek mee kan doen. Zelf mag je natuurlijk ook wel ideeen hebben waar ik misschien wel heel vrolijk van word, maar dat zien we dan wel.
Geile shemale contacteren
Janniehot (38)
★★★★☆
Ik ben misschien niet moeders mooiste maar is dat echt de reden dat ik nog geen seks vriendje heb? Ik zou het echt heerlijk vinden om mijn FWB op te kunnen bellen wanneer ik zin heb dus ik hoop dat hier te vinden.
Spannende trans verwennen
Zinsi (33)
★★★★☆
Eventjes voor de duidelijkheid, ik zoek geen moraalridder maar een anaalridder. En de rest spreekt dan wel voor zich denk ik zo?
Mooie tranny neuken
Roelofje
★★★★★★★★★★
Hoi lieverds, ik zoek een tedere man die zich wil bekommeren om een lief meisje met een piemeltje. Ik ben heel gehoorzaam en doe alles wat je maar wilt. Liefs en kusjes
Relatie met Roelofje
Ilza
★★★★★★★★★★
Zin om eens lekker te komen spelen met mijn lange paal? Kom dan eens bij mij op bezoek en ik zal je volop verwennen. Ook mag jij mij lekker in het kontje neuken..
Vluggertje met Ilza
Gera
★★★★★★★★★★
Grootgeschapen shemale zoekt mannen die mijn lengte aankunnen en ook een flinke zaadlozing kunnen waarderen. Het mag er van mij best hard aan toe gaan. En lekker diep ook.
Sexdate met Gera
Shania
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een vaste sex partner... Let op: ik ben shemale, ik heb een penis! Dus als je daar niet van houdt geen PM aub. Als je zin hebt in heel veel sex met mij... dan wel ;-)
Sexfriends met Shania
© 2024 ShemaleDate.net