Gratis Aanmelden

Sexy shemale (28) contacteren

VeraMetM (28)

Al een tijdje aan het rondkijken maar ik wil het toch wel eens proberen. Ik wil een man vinden die met me naar bed wil, misschien zelfs vaker dan 1 keer. Een man die mij mooi vindt zoals ik ben en die mij (helemaal) durft te ontvangen.

Maak contact met haar
  1. Naam: VeraMetM
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 03/12/1993
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Sexy shemale VeraMetM van 28 contacteren
Jolie196 (26)
★★★★☆
Je hoeft me verder niets te vertellen. Kom gewoon bij me langs en neem me heerlijk te grazen.
Spannende shemale verwennen
Patricia74 (47)
★★★★☆
Vrijgezel en dat wil ik ook zo houden, maar dat betekent niet dat ik geen behoeftes heb! Ik speel veel met mezelf maar heb zin in een man die mij flink te pakken kan nemen en het vooral spannend durft te maken.
Geile vrouw met pik sex
Gwennie (30)
★★★★☆
Na een relatie van 2 jaar is het over. De man in kwestie begon mij te dwingen om over mijn eigen ik te zwijgen tegen mijn omgeving. Tja dat is niet wat ik wil, ik ben wie ik ben en wie dat niet aanstaat heeft pech gehad. Nu zoek ik een lieve man, waar ik in de eerste plaats weer seks kan delen, juist omdat ik geen wisselende contacten wil.
Geile tranny ontdekken
LekkerGezelschap (26)
★★★★☆
Ik ben totaal niet kieskeurig wat contacten betreft, ik wil gewoon een leuke tijd met iemand beleven, en volgens mij is dat niet zo heel moeilijk om daar een man voor te vinden.
Mooie shemale sex
Finne (33)
★★★★☆
Ik hou wel van grote dingen in mijn kontje en omdat mijn partner niet zo een grote heeft ben ik dus eigenlijk op zoek naar een seksmaatje met een grote pik die me regelmatig even komt neuken.
Geile tranny aftrekken
SweetBottom (21)
★★★★☆
Hoi, ik ben Vera. Ik zou mijzelf omschrijven als een lieve meid. Het allerliefst zou ik ook een kutje hebben maar dat zijn veel te ingrijpende operaties. Wel wil ik echt als vrouw behandeld worden en ben ik dus een echt bottom. Vraag mij niet om jou ook te nemen want daar sta ik niet voor open.
Sexy ladyboy date
Reijertje
★★★★★★★★★☆
Ik ben een sensuele jonge vrouw met kleine borsten en een dikke penis en ik zoek een man die met mij een relatie aan wil gaan en ook zin heeft om iets met mij op te bouwen.
Relatie met Reijertje
Daisy
★★★★★★★★★★
Ik ben een zeer vrouwelijke shemale die op zoek is naar sex. Geen relatie gezocht, slechts heel veel sex. Vooral vluggertjes krijgen mijn voorkeur. Omgeving Flevoland.
Vluggertje met Daisy
Cleo
★★★★★★★★★☆
Ik wil graag jouw ladyboy worden als jij voor mij wilt zorgen. Ik zal heel goed voor jou zorgen. Je komt dan niks tekort qua sex... Laat je me je foto zien?
Relatie met Cleo
Jentje
★★★★★★★★★★
Sexy shemale zoekt leuke mannen voor spannende ontmoetingen. Kan ook buiten op de parking of in de natuur. Ik ben heel vrouwlijk en heb mooie vormen..
Vluggertje met Jentje
© 2024 ShemaleDate.net