Gratis Aanmelden

Sexy shemale (27) dating

MaritaShe (27)

Shemale op zoek naar lekkere mannen. Ik ben Marita en woon in Almere. Ik zoek lekkere jongens of mannen die het eens willen doen met een shemale.

Maak contact met haar
  1. Naam: MaritaShe
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 23/1/1995
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Sexy shemale MaritaShe van 27 dating
GeileSimona (24)
★★★★☆
Prettig in de omgang, los lippig en gewoon super gezellig. Ik heb lange haren waar ik trots op ben en mooie blauwe ogen. Lekker single en ik woon in mijn eigen appartementje. Genoeg dingen om me mee bezig te houden en dit kan er ook zeker nog wel bij want het is wel weer eens tijd voor wat spannends.
Geile shemale aftrekken
AsiandickXia (35)
★★★★☆
Sambal bij? Of kies jij liever voor de combi van mijn zaad gemengd met sambal? Hoe dan ook een heette combi laten wij dat voorop stellen! Of zou jij eens van mijn Aziatische lijf zonder bestek alleen met jouw mond een rijsttafel willen eten en dan mijn pik bedenkt met slagroom als toetje? Ik lig er in ieder geval klaar voor mocht jij willen..
Hete tranny verwennen
MaagdManon (20)
★★★★☆
Wie niet waagt blijft maagd. Zo is het wel. Ik moet wel echt een drempeltje over en vind het heel spannend maar ik ben er klaar voor om de gok te wagen.
Spannende ladyboy aftrekken
DirtyWilma (37)
★★★★☆
Ik ben een geile shemale die dol is op een goed rollenspel. Ik kan mezelf dan ook helemaal inleven in de rol en dat zorgt voor heel wat geile avonturen. Alleen op het moment heb ik weinig tot geen avonturen, dus het zou geweldig zijn om een man te vinden die samen met mij een heel nieuw leven in de rollenspellen wil blazen. En dan zorg ik ervoor dat jij van top tot teen heerlijk verwend gaat worden. Kortom, een ervaring om nooit meer te vergeten!
Hardcore trans verwennen
Jolie196 (26)
★★★★☆
Je hoeft me verder niets te vertellen. Kom gewoon bij me langs en neem me heerlijk te grazen.
Spannende shemale verwennen
Antoniaaa (32)
★★★★☆
Ik ben er nog niet helemaal. Nog niet klaar met het hele proces en heb ook nog wel een beetje te leren qua gedrag maar ik doe mijn best. En ik heb nu al heel veel zin om eens met een man te genieten.
Hardcore tranny neuken
Julie
★★★★★★★★★☆
Ik heb zo'n zin om in mijn sterretje genomen te worden. Gewoon even een lekker vluggertje zonder gedoe... Buiten of binnen, het maakt met niet uit, want ik ben zo fucking geil!
Vluggertje met Julie
Nina
★★★★★★★★★☆
Hi, boys, ik wil weer eens een lekkere vent ontmoeten die mijn pikkie hard kan maken en mij lekker wil laten spuiten. Ik zal jou dan ook flink hard laten klaarkomen in mijn mond!
Vluggertje met Nina
Hiltje
★★★★★★★★★★
Ik ben een sexy trans die op zoek is naar liefde... Liefde en sex natuurlijk.. Met een lieve man die mij kan laten lachen en mij ook lekker hard kan laten klaarkomen.
Relatie met Hiltje
Willeke
★★★★★★★★★☆
Deze lekkere pik is voor jou... Als je ten minsta van jonge transen houdt ;) Ik ben een geile shemale, altijd zin in sex en ik ejaculeer altijd heel veel zaad!
Vluggertje met Willeke
© 2024 ShemaleDate.net