Gratis Aanmelden

Sexy tranny (31) aftrekken

MissTropicana (31)

Altijd gezelschaps dame geweest op een chique cruiseschip. Je moest eens weten hoeveel eenzame oudjes daar op zitten en toch een beetje willen genieten. Ik vond de vraag in eerste instantie vreemd, want ik dacht wie wil er nu een shemale? Nou je moest eens weten, had totaal geen rust op het schip. De een na de ander wilde mij boeken. Op een gegeven moment had ik dat gehad hoor, dus ben ik er mee gestopt. Ging eigenlijk redelijk onervaren aan boord en kwam vol ervaring van boord. En deze ervari

Maak contact met haar
  1. Naam: MissTropicana
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 16/05/1990
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Sexy tranny MissTropicana van 31 aftrekken
PopIt (35)
★★★★☆
Ik val onder de noemer stoere vrouw. Ik rijd motor, korte haren, ik rook, ik voetbal, heb tattoos en gebruik voor wat extra gemak wel eens een popper (klinkt gay he?!). Maar ik ben ook zeker heel vrouwelijk en verruil mijn voetbalschoenen met alle liefde voor een stel goede pumps en mijn tenue voor een jurkje waarin mijn borsten goed naar voren komen.
Hete tranny ontdekken
Loulala (36)
★★★★☆
Complimenten krijgen zijn leuk natuurlijk, maar daar blijft het ook bij op dit moment.. Door een compliment kom je niet lekker klaar, wat ik juist wel zou willen.. En om mezelf de hele tijd een handje te helpen is ook geen pretje, krijg ik alleen maar lamme handen van en mijn nagels breken met regelmaat af..
Hardcore trans sex
SheLonneke (40)
★★★★☆
Komt later misschien, eerst eens rondkijken.
Hete trans verwennen
MaritaShe (27)
★★★★☆
Shemale op zoek naar lekkere mannen. Ik ben Marita en woon in Almere. Ik zoek lekkere jongens of mannen die het eens willen doen met een shemale.
Sexy shemale dating
Gizelle (29)
★★★★☆
Ik heb het vrijgezellen leven wel een beetje gezien, ik wil graag wat meer vastigheid in mijn leven. Elke week een andere pik in bed is ook geen leven. Seks vind ik wel erg belangrijk,
Hete tranny ontdekken
loesseol (35)
★★★★☆
Welke lekkere geile vent of dame heeft er zin in een avontuurtje met mij? Ik heb een heerlijke verrassing voor jou! Ik ga ervan uit dat jij open staat om iets nieuws uit te proberen of dat jij deze ervaring weer wilt meemaken. Hoor ik snel iets van jou?
Spannende tranny aftrekken
Noortje
★★★★★★★★★★
Ik ben een jonge shemale en ik ben op zoek naar mannen die vluggertjes nodig hebben. Ik wil je heel graag in je kont neuken, met condoom of zonder condoom in je mond komen.
Vluggertje met Noortje
Reijertje
★★★★★★★★★☆
Ik ben een sensuele jonge vrouw met kleine borsten en een dikke penis en ik zoek een man die met mij een relatie aan wil gaan en ook zin heeft om iets met mij op te bouwen.
Relatie met Reijertje
Shania
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een vaste sex partner... Let op: ik ben shemale, ik heb een penis! Dus als je daar niet van houdt geen PM aub. Als je zin hebt in heel veel sex met mij... dan wel ;-)
Sexfriends met Shania
Annemarije
★★★★★★★★★★
Ik wil graag een man ontmoeten die mij neemt zoals ik ben: met flinke borsten en met een lekkere penis die elke dag minstens een keer moet spuiten. Kun jij mij aan?
Relatie met Annemarije
© 2024 ShemaleDate.net