Gratis Aanmelden

Sexy trans (38) pijpen

Smartkontje (38)

Ik wacht op je met mijn lekkere harde pik.Ik ben super geil en doe ook plassex dus als je wilt dat ik lekker over je heen plas dan hebben we samen plezier. als het mag van jou je lekkere penis in me mond en mijn tong in je kont mmm lekker he?

Maak contact met haar
  1. Naam: Smartkontje
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Bennebroek
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 24/1/1983
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Sexy trans Smartkontje van 38 pijpen
Lichelle23 (44)
★★★★☆
Ik ben nogal fors geschapen en dat geeft wel eens een probleem met neuken en pijpen. Maar als je mij lekker met je handen verwent ben ik ook al tevreden. Zolang jij mij maar wel lekker neuken wilt.
Strakke vrouw met pik pijpen
ShirleyTempel (48)
★★★★☆
Hey ik ben Shirley en ik zoek eigenlijk niet echt. Ik zou gewoon graag eens gevonden willen worden door een lekkere man die zich aan mij zou willen vergrijpen. Eerst lekker pijpen in 69, daarna een beetje zoenen en langzaam je lul in mijn sterretje voelen verdwijnen..
Mooie vrouw met pik aftrekken
Joannan (33)
★★★★☆
Ik heb alles goed voor elkaar in mijn leven. Leuke baan, veel leuke mensen om me heen en ik heb een leuk huisje. Ik ben zelf precies wie en hoe ik het zelf wil. Ik ben trots op mezelf. Nu nog iemand vinden om het soms eens gezellig mee te hebben
Lekkere tranny neuken
Aicha (31)
★★★★☆
Dag geile mannen. Hier ben ik dan, ik ben Aicha en ik heb een lat relatie maar van seks is geen sprake. Nou ja, super saaie seks. Ik wil graag buiten seks en seks op een parking bijvoorbeeld. Durf je dat ook aan?
Discrete tranny date
Babbeetteee (30)
★★★★☆
Alles aan mij is lekker, ik heb veel om van te genieten. Ik heb een vol lichaam dus alles is lekker zacht. Ik heb ook grote borsten, ze zijn gevoelig en mijn tepels reageren snel. En ik heb een heerlijke geschoren pik waar jij aan mag zuigen
Geile tranny aftrekken
HeteDaantje (39)
★★★★☆
Geil sta ik iedere dag op en als ik dan die lege plek naast mij zie word ik weer treurig. Ik mis geilheid in mijn leven. In mijn eentje vind ik dat geen klap aan. Ik wil een samenspel van seks met een geil iemand. Optimaal genieten van een hete avond met elkaar, daar wil ik voor gaan.
Strakke trans dating
Wijntje
★★★★★★★★★★
Groot fan van anale sex en altijd op zoek naar lekkere kerels met een grote, lange pik! Als jij zin in mij hebt moet je me gewoon even een berichtje sturen... Tot snel?
Sexdate met Wijntje
Shania
★★★★★★★★★★
Ik ben een transsexueel uit Limburg en ik zoek een soort van vaste sex relatie. Dus dat we samen spannende dingen doen zonder koppeltjes gedoe, snap je?
Sexfriends met Shania
Alyssa
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een maatje voor regelmatig sex... Ik ben jong, rank, geil en heb een krap kontje. Ik doe ook aan plassex, als je dat lekker vindt. Kusjes..
Sexfriends met Alyssa
Wiepkje
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een sexvriendje of een leuke relatie. Ik ben dol op lingerie en sexy pakjes. Ik vind sex en erotiek erg belangrijk. Als jij dat ook vindt ben je welkom..
Sexfriends met Wiepkje
© 2024 ShemaleDate.net