Gratis Aanmelden

Sexy trans (42) sex

toppertje80 (42)

Net weer nieuw kousen gehaald, mijn hakken aangetrokken, korset er op en klaar om er tegen aan te gaan. Maar wacht, er mist iets.... Ja dat ben JIJ natuurlijk! Dan mag ik er wel leuk en lekker bij zitten, ik heb wel iemand nodig die er van gaat genieten. Ik trek alles uit de kast om jou zo lekker als maar kan te verwennen, doe jij dan hetzelfde voor mij?

Maak contact met haar
  1. Naam: Toppertje80
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 07/04/1980
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Sexy trans toppertje80 van 42 sex
VionaHotty (30)
★★★★☆
Hoi schat heb ik je interesse opgewekt of misschien nog wel meer? Heb je zin in een geile date met een geile shemale ? Maak een afspraakje met mij die je dan niet snel vergeet. Ik ben een leuk gezelschap, mooie shemale een strak kontje en sensueel lichaam, ik laat je sidderen van genot met mijn harde lul!
Sexy tranny vrijpartij
CindyHottie (23)
★★★★☆
Bruine haren, blauwe ogen, lekkere billen, een heerlijke pik en een goed lichaam en heel veel fantasie waar niemand wat mee doet. Ik vind het niet kunnen! Zo dan weet je dat alvast. Ik vind dat het tijd wordt dat ik eens goed en ondeugend wordt toegesproken over de dingen die ik fantaseer, maar ja door wie?
Geheime shemale date
Nadesh (32)
★★★★☆
Ik ben geen gelukszoeker maar een genotszoeker. Liefde is geen groot verlangen van mij, een levendig en afwisselend sexleven wel. En aangezien ik altijd snel verveeld raak doe ik niet aan langdurige sexrelaties. 2 keer dezelfde man is voor mij de max.
Discrete tranny pijpen
Dalia41 (33)
★★★★☆
Ik vind het geil om met vreemde mannen naar bed te gaan. Helaas kan ik niet zomaar in de kroeg mannen gaan versieren. De meeste kunnen de verassing die ik heb niet waarderen namelijk..
Lekkere tranny neuken
Aaisha993 (24)
★★★★☆
Mijn naam is AAISHA, een verleidelijke knappe Shemale. Ik ben hier voor een lekker man die een jonge, mooie, leuke, sexy en liefhebbende engel wel ziet zitten. Ik ben 1.75 lang, weeg 60 kg, Dikke tieten (D-Cup) met wulpse rondingen. En niet te vergeten een goed werkende (19 cm) lang onbesneden piemel. Ik heb een gladde zijdezachte blanke huid, Lang blond haar, bruine ogen en mooie lippen. Je zou zeggen een angel in the Flesh met een beetje extra.
Hardcore shemale aftrekken
BDSMshemale (33)
★★★★☆
Ben jij op zoek naar iemand die van kinky houdt.. die heb je nu gevonden hihi! Ik wil eens een stapje hoger dan de standaard en zachtaardige seks.. ben verder heel lief hoor!!! komt zeker goed!
Spannende tranny ontdekken
Mae
★★★★★★★★★☆
Hey... ik ben hier om te kijken of ik weer eens een lekkere vent aan de haak kan slaan, die zich officieel mijn sexfriend zal mogen noemen. De behoefte is groot...
Sexfriends met Mae
Shania
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een vaste sex partner... Let op: ik ben shemale, ik heb een penis! Dus als je daar niet van houdt geen PM aub. Als je zin hebt in heel veel sex met mij... dan wel ;-)
Sexfriends met Shania
Cathelijn
★★★★★★★★★★
Hoi, mijn laatste relatie liep uit op een mislukking, dus ik ben weer vrijgezel en daar houd ik niet zo van.. Ik zoek een warme man die op jonge ladyboys valt...
Relatie met Cathelijn
Nena
★★★★★★★★★☆
Verlegen shemale zoekt leuke man om sex maatje mee te worden. Ik ben dop ol orale sex en ik kan meerdere malen per dag spuitend klaarkomen. Wie wil me leren kennen?
Sexfriends met Nena
© 2024 ShemaleDate.net