Gratis Aanmelden

Sexy trans (37) sex

BigDickSaya (37)

Jij wil dus eens graag een lekkere dikke lul in jouw krappe anusje voelen? Houd met een ding rekening, mijn ex is bij mij weggegaan omdat hij mijn pik te intens vond en er gewoon niet van kont genieten omdat hij volgens hem echt veel en veel te groot was.

Maak contact met haar
  1. Naam: BigDickSaya
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 14/4/1984
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Sexy trans BigDickSaya van 37 sex
BaasjeNabrisa (31)
★★★★☆
Geil baasje met een goed gevulde C cup en een willig worstje dat maar al te graag overuren draait..
Hardcore tranny verwennen
Gizelle (29)
★★★★☆
Ik heb het vrijgezellen leven wel een beetje gezien, ik wil graag wat meer vastigheid in mijn leven. Elke week een andere pik in bed is ook geen leven. Seks vind ik wel erg belangrijk,
Hete tranny ontdekken
DoReMia (28)
★★★★☆
Het kan me niet schelen wat andere mensen van me denken en misschien word ik nu wel een slet genoemd of zo maar dat boeit me niet. Neuken met een man doe ik maar maximaal 2 keer. Herhalingen is niet zo aan mij besteed en het is ook niet de bedoeling dat ik me aan iemand ga binden. Leve mijn vrijheid en dat geef ik voor niks of niemand op. Sex moet lekker zijn en wat ik lekker vind? Pijpen en gepijpt worden en ook mijn kontje mag een beurt krijgen.
Hete shemale sex
Callistaisstout (38)
★★★★☆
Speciaal voor de mannen die geen genoeg kunnen krijgen van dames met een heerlijk stel borsten en een zeer goed werkende pik.. Daar ben ik dan! Doe er je voordeel mee. Lief, tikkeltje ondeugend en zeer avontuurlijk aangelegd. Het worden ervaringen die je nooit meer zal vergeten en wie weet beleef hij het vaker mocht het erg goed bevallen.
Geile trans vrijpartij
Christinaa (46)
★★★★☆
Ik ben niet een vrouw die je elke dag ontmoet, of ja misschien ook wel, maar wat je dan niet weet is dat sommige van ons gewoon heel graag onderdanig zijn voor een man… niet alle vrouwen, maar vrouwen zoals ik!
Discrete vrouw met pik pijpen
SexyJady (40)
★★★★☆
Hoi, leuk dat je verder hebt geklikt. Ik ben Jady uit Noord Brabant. Ik ben overal voor in en kan alles aan want ik heb tieten, een lekkere staaf en een gaatje waar je van alles in kunt stoppen.
Hardcore trans dating
Lis
★★★★★★★★★★
Ik heb ongelofelijk veel zin in lekkere sex dus ik kom hier eens kijken of hier iemand is die in de buurt van Assen woon en zin heeft in een tedere ladyboy :))
Sexdate met Lis
Arentje
★★★★★★★★★★
Ik heb zin in een vast sex vriendje met wie ik veel kan experimenteren en lekker veel sex kan hebben, want een dag niet gespoten is een dag niet geleefd ;)
Sexfriends met Arentje
Tannetje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een lieve man die van ladyboys houdt en heel voor mij wil zorgen. Ik zal je zoveel sex geven als je maar wilt. Ik ben zelf ook onverzadigbaar..
Relatie met Tannetje
Alies
★★★★★★★★★★
Ik ruk me vaak af wat ik heerlijk vind, maar het lijkt me leuker om die samen met iemand te doen. Met wie ik regelmatig lekkere sex kan hebben. Let op: ik ben een shemale.
Relatie met Alies
© 2024 ShemaleDate.net