Gratis Aanmelden

Sexy transsexueel (50) date

Andreeaa (50)

Single en bijna happy, het enige dat ik nu mis is een FWB. Dat is dus mijn doel hier.

Maak contact met haar
  1. Naam: Andreeaa
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 3/9/1972
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Sexy transsexueel Andreeaa van 50 date
Home-Alone (31)
★★★★☆
Ik ben schoon, ik ben vrijgezel en ik heb lekkere tieten en een grote lul. Ik ben hier om iemand te neuken die geïnteresseerd is in mij. Ik denk niet dat ik iets anders moet zeggen dan dat je mij een bericht kan sturen en dan we zullen er meer over praten.
Strakke tranny vrijpartij
Alexis-Barber411 (35)
★★★★☆
Ik heb het goed voor elkaar. Op mijn 21ste opende ik mijn eerste kapperszaak. Heb er nu al zo een 15 door het hele land heen. En daarom kan ik al lekker genieten van een luxe leventje en heb ik alle zaakjes op orde. Nu tijd om andere ook te laten genieten van dit leventje maar dan bij mij thuis in de slaapkamer waar ik jou van top tot teen mag verwennen. Dat begint met een erotisch etentje wat je van mijn lichaam af mag eten en eindigt met.....
Geheime tranny vrijpartij
LeukeRieke (34)
★★★★☆
Hai Allemaal ik ben een nette en leuke shemale meid. Ik doe aan afspreken in hotels of bij mannen/stellen thuis, kan ook jou oraal bevredigen in de auto, GEEN buitenseks of SM!
Sexy tranny sex
Ashleyshe (29)
★★★★☆
Ik ben nog ietwat verlegen maar ik sta er wel. Ik heb dit nog nooit gedaan op zo een contact advertentie site gestaan. Ik vind het wel spannend om zo mannen te ontmoeten die met mij spannende dingen willen doen.
Geile tranny pijpen
AllmostGirl (39)
★★★★☆
Als je maar lekker kunt genieten. Dat is voor mij het motto. Ik ben iemand die heel veel energie heeft en zoek dit ook terug. Het zou geil zijn om samen spelletjes te spelen en veel nieuwe dingen te proberen.
Mooie trans ontdekken
JyotiiHot (31)
★★★★☆
Ik ben een lekkere stoere shemale. Ik hou van lekkere en ruige seks! Ik kan jou een heerlijke beleving geven dat het met een stoere chick zoals ik, gewoon fantastisch is!
Geile tranny aftrekken
Inge
★★★★★★★★★★
Ik ben een onervaren meisje met een lekker piemeltje dat wel eens verwend mag worden door jouw mondje, dus neem contact met me op als je zin hebt in een one-night-stand!
One-night-stand met Inge
Anne-Fleur
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een heel discrete sexdate met een leuke man die mijn kontje en mijn zalige pik lekker wil verwennen. Ik kan ook heel goed pijpen en ik slik sperma...
One-night-stand met Anne-Fleur
Adriana
★★★★★★★★★☆
Ik duik niet zomaar met de eerste de beste man het bed in. Versier me op een classy manier en je zult er geen spijt van krijgen. Een nacht met mij zul niet nooit vergeten.
One-night-stand met Adriana
Alyssa
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een maatje voor regelmatig sex... Ik ben jong, rank, geil en heb een krap kontje. Ik doe ook aan plassex, als je dat lekker vindt. Kusjes..
Sexfriends met Alyssa
© 2024 ShemaleDate.net