Gratis Aanmelden

Spannende shemale (27) dating

ShemaleMindy (27)

Groot geschapen en heerlijk geile shemale zoekt een geile man van welke leeftijd dan ook om regelmatig mee af te spreken. Mijn dagelijks leven bestaat uit een leuke baan in de administratie en mijn huisje en een grote vriendenkring.

Maak contact met haar
  1. Naam: ShemaleMindy
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 17/1/1995
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Spannende shemale ShemaleMindy van 27 dating
Xlovers (43)
★★★★☆
Ik heb elke dag mijn medicatie nodig. Elke dag een flinke shot met zaad voor mij. Bij voorkeur rechtstreeks uit de bron zo in mijn mond. Maar als ik het van je buik af mag likken, is dat ook geil.
Sexy trans date
Theboss (26)
★★★★☆
Bazig, zo ben ik. Ik wil de controle en jij zal naar me luisteren. Je knielt voor me wanneer ik dat vraag en als ik je beveel mijn pik in je mond te steken, doe precies wat ik je zeg, want anders moet ik je meedogenloos straffen. Wil jij onder handen genomen door mij? Smeek me maar.
Spannende shemale sex
Corrie206 (62)
★★★★☆
Sinds mijn man iets meer dan een jaar geleden onverwachts overleed heb ik lange tijd geen behoefte gehad door verdriet. Inmiddels begint het weer te kriebelen en wil ik via deze weg op zoek naar een leuke man die mij weer op en top vrouw laat voelen.
Hardcore travo pijpen
Hesterzoekt (37)
★★★★☆
De lol was er in mijn vorige relatie snel er vanaf, dit puur omdat hij mijn stijve lul niet kon handelen in zijn kontgaatje. Kijk, in het begin is het wel geil als ze onderhand uitgillen wanneer jij hem er in schuift, maar op een gegeven moment begint dat toch behoorlijk te vervelen! Mijn buren begonnen ook te klagen over het onbekende gegil, want ja ik ga natuurlijk niet zeggen dat dat mijn vriend was wanneer ik hem telkens in zijn kont nam. Maar goed, hij heeft de benen genomen en misschien maar goed ook, mijn trommelvliezen zijn in ieder geval tot rust gekomen.
Hardcore trans dating
LittleStrong (31)
★★★★☆
Let niet op het formaat, Jack Russels zijn over het algemeen ook gevaarlijker dan een Rottweiler..
Mooie tranny date
Manintha (24)
★★★★☆
Soms ben ik gewoon geil en dan kijk ik online kijken. Zo ben ik ook hier terecht gekomen. Dit was niet waar ik naar op zoek was, maar het heeft wel mijn aandacht getrokken. Wat ik hier zie dat bevalt me wel en hopelijk is er iemand die mij leuk genoeg vindt om het contact aan te gaan.
Sexy shemale neuken
Elenoor
★★★★★★★★★★
Verlegen shemale zoekt partner voor een mooie relatie met respect en veel passie. Ik ben zeer net, maar ik hou er ook wel van om wat spice in de relatie te gooien.
Relatie met Elenoor
Katrijn
★★★★★★★★★☆
Tedere ladyboy zoekt man voor vaste relatie. Ik hou van soft sex en ben dol op orale sex. Wie komt mijn bedje opvullen? Ik voel me zo alleen op dit moment...
Relatie met Katrijn
Liselotte
★★★★★★★★★★
Hou jij van likken en pijpen? Heb jij ook een lekkere pik die ik fijn af kan zuigen? laat dan snel wat van je horen, want ik kan wel weer een nieuwe sexpartner gebruiken...
Sexfriends met Liselotte
Gerda
★★★★★★★★★★
Mijn wens is om een leuke sexfriend te vinden die me op komt zoeken om samen lekkere sex mee te kunnen hebben. Let op: ik ben een ladyboy! En ik hou erg van orale sex.
Sexfriends met Gerda
© 2024 ShemaleDate.net